Juha Sipilä MTV:lle: Olen katsonut muistovideota pojastani ainakin 40 kertaa

Hjalliksen vieraana nähtävä Juha Sipilä kertoo illan jaksossa poikansa menehtymisen aiheuttamasta surusta. Hän avautui aiheesta myös MTV:lle.

Sipilä kertoi Hjalliksen haastattelun jälkeen MTV.fi:lle, että tiesi illan isännän pureutuvan vaikeisiinkin aiheisiin haastattelussaan. 

– En ole aiemmin mielelläni puhunut poikani kuolemasta julkisuudessa. Siinä on jo muutenkin tekemistä, että siitä surusta selviää, Sipilä sanoo.


Juha Sipilä ja Cheek Hjalliksen vieraana 11.3. kello 21.00 MTV3-kanavalla. Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä

Viisilapsisen perheen kuopus, 22-vuotias Tuomo menehtyi helmikuussa 2015 yllättäen leikkauksen jälkikomplikaatioihin. Sipilä kertoo, että on pyrkinyt ajan kanssa toipumaan suuresta surusta. 

– Tuomon veljet tekivät hänestä koskettavan muistovideon, jota olen katsonut nyt varmasti ainakin 40 kertaa, Sipilä sanoo. 

Hän kuvailee edesmennyttä poikaansa elämäniloiseksi ja muita kannustavaksi. 

– Hän oli aina elämäniloinen ja sai mukaan juttuihin sellaisetkin kaverit, jotka olisivat muuten jääneet luokan reunamille. Hän oli erityinen persoona, Sipilä toteaa. 

Nyrkit yhteen! Hallituksen info päättyi"fist bumpeihin" 0:38

Hjallis-ohjelmassa hän kertoo myös, että viime aikoina esimerkiksi sosiaalisessa mediassa negatiiviseen sävyyn nostettu fist bump -tervehdys oli tullut tutuksi nimenomaan Tuomolta. 

Sipilä, valtionvarainministeri Alexander Stubb sekä työministeri Jari Lindström juhlistivat viime viikolla yhteiskuntasopimusehdotuksen hyväksymistä niin sanotulla nyrkkitervehdyksellä eli fist bumpilla.

– Sillä tavalla me hyvin usein Tuomon kanssa tervehdimme. Tämä äijätervehdys muistuttaa minua hänestä, Sipilä kertoo illan jaksossa. 

Hjallis perjantaisin klo 21.00 MTV3-kanavalla. Ensimmäisessä jaksossa Hjalliksen haastattelussa pääministeri Juha Sipilä ja räppäri Cheek

Lue myös:

    Uusimmat