Mainos

Joutsenlahti: En ole uhkaillut ketään

Ulvilan murhaoikeudenkäynnissä kuultiin tänään toisen kerran jutun ensimmäistä tutkinnanjohtajaa Juha Joutsenlahtea. Hän kiistää uhkailleensa ketään työkaveriaan, kun hän toimi jutussa tutkinnanjohtajana.

Naispoliisi kertoi viime viikolla, että ex-tutkinnanjohtaja Juha Joutsenlahti puhui vuonna 2007 puhelimessa esitutkinnasta asioita, joista Auerin ei olisi pitänyt saada tietoa. Poliisi ei täsmentänyt, mistä esitutkintaan liittyvistä seikoista oli kysymys.

Joutsenlahti piti mahdollisena, että naispoliisi oli läsnä, kun hän on Auerin kanssa jutellut.

- On mahdollista, että olen soittanut ja naispoliisi (sanoo nimen) on voinut olla läsnä. Olen käynyt kymmeniä keskusteluja. Tietysti sähköpostia läheteltiin. Sillä vastasin laajemmin. Jos kysyin takkapuista tai muista, sitten hän (Auer) lähetti sähköpostia, jota jaettiin tutkijoille, Joutsenlahti totesi.

Naisen mukaan Joutsenlahti myös ilmoitti, että Aueria syyllisenä pitävät erotettaisiin tutkintatiimistä ja heistä tehtäisiin rikosilmoitus.

Tämän Joutsenlahti kiisti.

- En ole missään vaiheessa muistaakseni uhkaillut ketään.

Joutsenlahti kertoo myös, ettei Auer ollut utelias tietämään asioista siinä vaiheessa, kun hän ei ollut vielä epäiltynä.

- Olin erittäin varovainen sen suhteen, mitä Auerille kerrottiin, kun hän oli asianomistajana. Hän pikemminkin toi tietoa meille päin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.