Mainos

Jouluiset kulmakarvat ovat tämän juhlakauden hitti – rohkenetko kokeilla?

Kulmiin lisätyt kimalteet kruunaavat kimaltelevan joulumeikin.

Jos olet unelmoinut ikiomasta joulukuusesta jo pitkään, mutta tilanpuute tai muu syy estää sinua sellaista hankkimasta, tässä sinulle ratkaisu! Kuusen sijaan voit nimittäin ryhtyä koristelemaan kasvojasi – tarkemmin sanottuna kulmakarvojasi.

Värikkäät ja kimaltavat joulukuusi-kulmakarvat ovat tämän kauden hitti, ainakin jos uskoo sosiaalista mediaa, jossa yksi jos toinenkin käyttäjä on ryhtynyt jakamaan kuvia omista koristelluista kulmakarvoistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vahalla ja koristeilla pärjää jo pitkälle

Tämän kulmakarvatyylin maailmanvalloituksesta voidaan kiittää kanadalaista vloggari Taylor R:ää, jonka sometileillä opetetaan, kuinka jokainen meistä voi luoda itselleen näyttävät joulukulmat.

Aluksi kulmakarvat harjataan ja asetetaan oikeaan muotoonsa vahan avulla. Vaikka muoto on tärkeä asia, vielä tärkeämpää kuitenkin on koristelu. Erilaiset kimalteet ja tähdet viimeistelevät meikin ja virittävät sinut joulutunnelmaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Parasta tässä meikissä on se, että koristeiden kanssa vain mielikuvitus on rajana. Millaiset kulmakarvat sinä aiot itsellesi täksi jouluksi luoda? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Metro 

***


 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.