Mainos

Joulu tuli ajoissa! Nainen synnytti neloset ilman hedelmöityshoitoja

Ultraäänitutkimuksessa paljastui odottamaton yllätys, kun perheenäidin todettiin odottavan nelosia. 

Pariskunta Kortney ja Justin Miller eivät voineet uskoa korviaan, kun heille kerrottiin, että he odottivat nelosia. Todennäköisyys siihen, että nainen synnyttää neloset luonnollisesti ilman hedelmöityshoitoja, on vain yksi 700 000:sta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ikään kuin tämä ei olisi riittävän harvinaista, Millerin tapaus on tätäkin harvinaisempi. Heidän lapsensa syntyivät erimunaisina, mikä tarkoitti sitä, että jokainen lapsi kehittyi omassa sikiöpussissaan oman istukan kanssa. Maallikon termein tämä tarkoittaa sitä, että Milleriltä oli aikoinaan irronnut peräti neljä munasolua yhtä aikaa, jotka kaikki olivat hedelmöittyneet.

Synnytys odotettu hetki myös sairaalalle

Pariskunnalla oli jo kädet täynnä heidän 4-vuotiaan poikansa hoitamisessa, kun he saivat kuulla odottavansa nelosia. Kolmihenkinen perhe muuttuisi kertaheitolla seitsemänhenkiseksi. Uutinen tuli pariskunnalle yllätyksenä, vaikka äiti oli aavistellutkin monikkoraskautta. 

– Olin aika varma, että odotin enemmän kuin yhtä. Tunsin oloni vähän erilaiseksi. En kuitenkaan tullut ajatelleeksikaan, että niitä voisi olla neljä, äiti kertoo.

Raskaus oli jännittävä tapahtuma myös sairaalan henkilökunnalle, sillä neloset olivat koko sairaalan historian ensimmäiset. Piedmont Newnan sairaalan lääkäri Heather Turnerin kertoo, että synnytys vaati paljon valmisteluja ja koordinointia. Kaiken haluttiin sujuvan hyvin ilman riskejä tai komplikaatioita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Joulu tuli perheelle kuitenkin ajoissa, kun lapset päättivät syntyä yllättäen, kun joulukuun 16. päivän tarkastuskäynti vaihtui synnytykseen. Lääkäri huomasi naisen synnytyksen käynnistyneen ja äiti kiidätettiin keisarileikkaukseen. Pian Millerit olivat kolmen pojan ja yhden tytön onnelliset vanhemmat. Vaikka lapset painoivat syntyessään vain puolitoista kiloa, he voivat lääkäreiden mukaan olosuhteisiin nähden hyvin.

– Asiat eivät voineet mennä paremmin. Kaikki tiesivät, mitä odottaa, lääkäri kertoo suuresta päivästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Millerit kertovat perheen esikoisen olevan todella innoissaan pikkusisaruksistaan, eikä perhe malta odottaa, että lapset vahvistuvat ja he pääsevät nauttimaan kunnolla perhe-elämästä.

Tiesitkö, että synnytyskipuja voi helpottaa laulamalla? 

3:57

Lähteet: Piedmont , TimesHerald  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.