Jose Mourinho selventää Chelsea-ottelun erikoista rähinöintiä – "Minäkin olen tehnyt virheitä"

Mourinho aloitti rähinät Chelsea-ottelun lopussa 0:25

Chelsean ja Manchester Unitedin välisessä Valioliigan huippukamppailun loppuhetkillä nähtiin erikoinen selkkaus kotijoukkueen tasoitusmaalin jälkeen.

Lukemiin 2-2 päättyneen ottelun viimeinen osuma nähtiin lisäajan loppuhetkillä, kun Ross Barkley tasoitti ottelun ja pilasi Manchester Unitedin voittohaaveet.

Osuman jälkeen Chelsean päävalmentajan Maurizio Sarrin apulainen Marco Ianni tuuletti provosoivasti ManU-luotsi Jose Mourinhon edessä, mikä sai portugalilaisen raivostumaan, ja pelaajatunnelin eteen syntyi iso torikokous. 

– En ole ärsyyntynyt mistään. Sarrin apulainen tuli pyytämään minulta jo anteeksi. Sanoin hänelle, että antaa olla. Minäkin olen tehnyt paljon virheitä urani aikana, Mourinho toteaa Goalin mukaan.

Chelseankin peräsimessä valmentanut Mourinho ei saanut entisellä kotikentällään kovin ruusuista vastaanottoa. Mourinho kuitenkin itse kunnioittaa vanhaa seuraansa, vaikka osa Chelsean kannattajista eivät kunnioitusta Mourinholle osoittaneetkaan.

– Yritän kontrolloida tunteitani ja kunnioittaa stadionia ja kannattajia, jotka joskus olivat minun puolellani useamman vuoden ajan. En saanut kunnioitusta Chelsea-faneilta, mutta se ei ole minun vastuullani.

– Tekisin saman Madridissa, Milanissa ja Portossa, Mourinho summaa.

Lue myös:

    Uusimmat