Tuomarille raivostunut José Mourinho turvautui kyseenalaiseen apuvälineeseen: "Minä en ole tyhmä"

José Mourinho on tehnyt paljastuksen erikoisesta tempauksestaan AS Roman Italian Serie A -ottelussa Monzan vieraana keskiviikkoiltana. Roman portugalilaisluotsi kertoi lehdistölle, että hänellä oli piilotettu mikrofoni kentän laidalla.

Mourinho, 63, oli raivoissaan ottelun erotuomari Daniele Chiffin suoriutumisesta 1-1-tasatulokseen päättyneessä ottelussa. Erityisesti Roma-puolustaja Zaki Celikin ulosajo kahdella varoituksella juuri ennen päätösvihellystä puhutti.

– Minä en ole tyhmä. Menin otteluun mikrofonin kanssa ja nauhoitin kaiken siitä hetkestä asti, kun lähdin pukukopista paluuseeni saakka. Minun täytyi suojella itseäni, Mourinho selitti lehdistötilaisuudessa.

- Tuomari ei vaikuttanut ottelun tulokseen, mutta toinen varoitus 96. minuutilla auttaa sinua ymmärtämään kaiken.

Mourinho valmentaa toista kauttaan AS Romassa. Seura on tällä hetkellä Serie A:n sarjataulukossa sijalla seitsemän kahden pisteen päässä Mestarien liiga -paikoista.

Mourinholla oli myös erimielisyyksiä tuomareiden kanssa viime maaliskuussa. Portugalilainen syytti toisen erotuomarin Marco Serran loukanneen häntä kentän laidalla, ja väitti voivansa haastaa hänet oikeuteen.

Lue myös:

    Uusimmat