Huima päätös huippuottelulle – Chelsean maalituuletukset käynnistivät torikokouksen, Mourinho raivostui

Mourinho aloitti rähinät Chelsea-ottelun lopussa 0:25

Chelsea nousi viime hetkellä 2-2-tasapeliin Manchester Unitedia vastaan Valioliigan lauantaisessa huippuottelussa.

Tappioasemassa toiselle puoliajalle lähtenyt Manchester United oli pitkään voitossa kiinni ranskalaistähti Anthony Martialin kahdella osumalla, mutta Chelsea pelastui kauden ensimmäiseltä tappioltaan viime hetkellä.

Chelsea tasoitti ottelun lisäajan kuudennella minuutilla, kun Ross Barkley onnistui tuikkaamaan pelivälineen hurjan tulituksen päätteeksi ManU:n verkkoon. Vain sekunteja aikaisemmin Chelsean David Luiz puski pallon tolppaan ja David De Gea torjui upeasti ottelun avausmaalin iskeneen Anthony Rüdigerin puskun. Barkley oli irtopallossa ensimmäisenä ja tasoitti ottelun.

Osuman jälkeen joukkueiden vaihtopenkkien tuntumassa nähtiin erikoinen selkkaus, sillä Chelsean taustajoukkojen jäsen tuuletti provosoivasti ManU-luotsi Jose Mourinhon edessä, mikä sai portugalilaisen raivostumaan.

Pelaajatunnelin edustalle muodostuikin nopeasti valtava torikoukous, kun molempien joukkueiden pelaajat ja taustajäsenet kerääntyivät rauhoittelemaan tilannetta.

Tasapelin myötä Chelsea nousee ainakin hetkellisesti Valioliigan piikkipaikalle pisteen erolla Manchester Cityyn, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Lue myös:

    Uusimmat