Jose Mourinho latasi Manchester Unitedin johdolle avausottelun jälkeen: "Emme ole enää managereita vaan päävalmentajia"

Manchester United aloitti perjantaina alkaneen Valioliigakauden voitolla Leicester Cityä vastaan. Jose Mourinholla oli selvä viesti ottelun jälkeen seurajohdolle. 

ManU voitti ottelun lukemin 2-1 Paul Pogban ja Luke Shawn maaleilla. Shawn maali oli hänen uransa ensimmäinen aikuisten tasolla. Leicesterin ainokaisesta vastasi Jamie Vardy

Manchesteriläisseura on joutunut tyytymään sille vaatimattomaan siirtoikkunan aktiivisuuteen, kun taas muut sarjan suurseurat ovat tuhlailleet pelaajamarkkinoilla. 

Mourinho on ollut ilmiriidoissa seuran kanssa juuri kyseisestä syystä. Hän oli jopa ollut huolissaan ennen avausottelua, saako hän kasaan ryhmän, jossa ei olisi yhtään "16-vuotiasta ilman kokemusta". Portugalilainen latasi seurajohdolle ottelun jälkeen. 

– Tämä on jalkapalloa. Tämä on urheilujohtamista. Jalkapallo on muutoksen kourissa, meitä ei voi enää kutsua managereiksi. Voimme kutsua itseämme päävalmentajiksi seuran suurten valmentajamäärien sekä johdon ottaman vallan vuoksi. Olemme nykyään enemmän päävalmentajia, sanoi Mourinho ottelun jälkeen.

Valioliiga jatkuu lauantaina kuudella ottelulla. Manchester United pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina 19. elokuuta Brightonia vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat