Guardiola hämmästelee Mourinhon antautumista

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola ei ymmärrä sitä, että paikallisvastustaja Unitedin kollega Jose Mourinho heitti jo pyyhkeen kehään Valioliigan mestaruustaiston suhteen.

Mourinho totesi perjantaina, että mestaruustaisto on tämän kauden osalta taputeltu. Toisena majaileva United on Citystä 15 pisteen päässä, kun kierroksia on jäljellä 13.

Guardiolalta kysyttiin lauantaisen Burnley-vierasottelun alla antaisiko hän samanlaisia kommentteja, jos hän olisi Mourinhon asemassa.

– En usko. Niin ei tule tapahtumaan. Olemme osoittaneet jopa kauden kahdessa tappiossamme, että yritämme loppuun saakka. Tiedän, että 15 pisteen ero on iso tässä vaiheessa. Ero oli sama kuusi kierrosta sitten, Guardiola kommentoi.

– Jalkapallossa ja urheilussa kaikki on kuitenkin mahdollista. Olet hyvä yhtenä päivänä, huono toisena. Tärkein asia meille on ollut keskittyminen. Kokemukseni mukaan kaikkeen pitää valmistautua ennen kuin homma on paketissa, City-luotsi toteaa.

City on porskuttanut tällä kaudella. Ylivoimaisen liigajohdon lisäksi se on Englannin cupissa 5. kierroksella, Englannin liigacupissa finaalissa ja 16 joukossa Mestarien liigassa.

Guardiola lupaa pelaajilleen lepoa lauantain ottelun jälkeen. Loma kestää keskiviikkoon saakka. 

– Pelaajat saavat tehdä mitä haluavat, he saavat matkustella ja muuta. He ovat vapaita, espanjalaisluotsi summaa.

United kohtaa lauantaina Huddersfieldin kotinurmellaan.

Lue myös:

    Uusimmat