Mainos

Jos tunnistat nämä tilanteet, tiedät harrastaneesi paljon seksiä

Women's Health -lehti kokosi yhteen liudan erilaisia seksikokemuksia tajunnanräjäyttävästä seksistä kiusalliseen seksiin – ja vaikka mihin näiden väliltä. Mikäli olet kokenut kaikki nämä seksityypit, voit myöntää itsellesi harrastaneesi elämäsi aikana paljon seksiä!

Kiusallinen seksi

Stereotyyppisenä kiusallisena seksinä voidaan pitää ensimmäistä seksikertaa, jonka aikana kumpikaan osapuolista ei ole oikein varma, mitä pitäisi tehdä. Kiusalliseksi seksi voi kuitenkin muuttua myös kokeneemman kumppanin kanssa esimerkiksi silloin, kun ajatukset kuljeksivat pois omasta ja kumppanin nautinnosta.

Itsevarma seksi

Kun seksikokemukset karttuvat, syntyy jossain vaiheessa tunne siitä, että tietää, mitä vällyjen välissä tekee. Tämä johtaa usein hyvään, itsevarmaan tunteeseen, joka vaikuttaa helposti positiivisesti myös seksistä saatavaan nautintoon.

Villi seksi

Joidenkin kohdalla tämä vaatii muutaman rohkaisuryypyn tai sen, että seksikumppaniin tutustuu ensin kunnolla, mutta villi seksi on kokemus, jonka aikana ei tule mietittyä mitään muuta kuin käynnissä olevaa uskomattoman nautinnollista tilannetta. Villiin seksiin saattaa liittyä myös kokeiluja, joihin ei normaalitilassa tulisi antauduttua.

Täydellinen sovintoseksi

Täydellistä sovintoseksiä on riitaa seurannut seksi, jonka harrastamisen jälkeen ajattelee, että olisi oikeastaan hyvä riidellä useamminkin.

Huoleton seksi

Kun seksin valtaan ajautuu niin hyvin, että ei haittaa, vaikka tavarat putoaisivat pöydiltä tai sänky ryskyttäisi seinään jäljet. Huoleton seksi on niin kokonaisvaltainen kokemus, että huolet tuhoutuvasta omaisuudesta eivät todellakaan paina session aikana – eivätkä vielä heti sen jälkeenkään.

Aamuseksi

Seksin harrastaminen aamulla on ihan omanlaisensa kokemus. Parhaimmillaan aamuseksi johtaa siihen, että myöhästyminen aamulla ei tunnukaan enää niin pahalta skenaariolta.

Seksi ihastuneena

Kun seksiä harrastaa silloin, kun on seksikumppaniinsa korvia myöten ihastunut, on nautinto aivan omaa luokkaansa. Tässä tilanteessa päällimmäisenä tunteena on kokonaisvaltainen ajatus siitä, ettei malta pitää käsiään erossa kumppanistaan ja toivoo, ettei seksisessio loppuisi koskaan.

Jäähyväisseksi

Tieto siitä, että kyseinen seksikerta jää silloisen kumppanin kanssa viimeiseksi jostain muusta syystä kuin vetovoiman puutteen vuoksi, voi vaikuttaa seksiin hyvinkin merkittävästi. Jäähyväisseksi on parhaimmillaan aivan tajunnanräjäyttävää, sillä kumpikin osapuoli haluaa saada kaiken irti viimeisestä seksikerrasta. 

Osittainen lähde: Women's Health

***

1:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.