Jos mies haluaisi odottaa seksiä avioliittoon asti, odottaisitko? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos mies kertoisi haluavansa odottaa seksiä avioliittoon asti, seisoisitko hänen rinnallaan loppuun asti? Jos siis tietäisit, että pääsisit melko pian hänen kanssaan avioliittoon?" kysyy nimimerkki Disciple Of Jesus Christ.

Näin naisraati vastasi

"En hemmetissä."
– 29, sinkku

"En. Olen ollut suhteessa, jossa seksiä ei ollut, ja siihen hommaan en rupea enää ikinä. Riski siihen, että seksi on surkeaa ja mies aivan eri aaltopituudella kuin itse olen, olisi liian suuri. Minä en ole mikään harjoituskappale, vaikka sitten olisikin loppuelämä aikaa harjoitella. Entä, jos mies ei pidäkään seksistä? Entä, jos seksi ei kiinnostakaan häntä? Hyvää elämää sitten vain..."
– 29, parisuhteessa

"Aika uskomaton mies saisi kyllä olla, että odottaisin. Enkä kyllä ylipäätään näe järkeväksi rynniä suin päin avioliittoon vain seksin takia. Pitäähän autokin koeajaa ennen ostopäätöstä. Parisuhteessa on oleellista toiseen tutustuminen niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla kaikessa rauhassa ennen elinikäisen sitoutumisen tekemistä."
– 23, parisuhteessa

"En. En koskaan osta sikaa säkissä."
– 35, naimisissa

"Hmmmm… Jos rakastaisin miestä, niin tietysti. Ennen syvää rakkautta on kuitenkin ns. ihastumisvaihe, ja tuo on kyllä kiinnostava kysymys – odottaisinko vai en. Parhaimmillaanhan se tarkoittaisi vuosikausia ilman seksiä. Seksuaalisuus on suuri osa parisuhdetta. Kuitenkin sitten oikeaa ihmistä odottaisi vaikka maailman tappiin asti."
– 32, naimisissa

"Luultavasti en odottaisi, mutta minä en muutenkaan halua edes mennä naimisiin, joten joutuisin odottamaan "melko kauan". Mutta vaikka haluaisinkin naimisiin hänen kanssaan, niin en välttämättä odottaisi. Haluaisin tietää, miten petipuuhat hänen kanssaan onnistuvat, sillä jos seksi ei toimi, niin ei se suhdekaan kauaa kestä. Tietenkin, jos rakastat häntä yli kaiken, niin sittenhän sinun ei varmaan asiaa edes tarvitsisi tiedustella."
– 26, parisuhteessa

Lue myös:

    Uusimmat