Jorma Uotiselta terävä havainto Erika Vikmanin avantotyylistä: "Hieno nainen ei tietenkään…"

13:24
Erika Vikman kertoo olleensa ujo lapsi.

Erika Vikman julkaisi kuvan avantotyylistään, johon Jorma Uotinen riensi kommentoimaan.

Laulaja Erika Vikman on monien muiden suomalaisten tapaan hurahtanut avantouintiin. Vikman on pitkin talvea raportoinut kuvin ja videoin harrastuksestaan sosiaalisessa mediassa, eikä uiminen ole loppunut, vaikka kevät on jo pitkällä.

Vikman julkaisi jälleen viikonloppuna uintireissustaan videoita Instagramin Tarinat-osioon. Hän kirjoitti, että tuntuu olleensa uimapuvussa koko vuoden.

Videoiden lisäksi Vikman jakoi fanien iloksi myös kuvan avantotyylistään.

– Sen lisäksi, että oon tänä vuonna johtanut syntisten ja häpeilemättömien vallankumousta, musta on tullut myös jokasään avantomummo, Vikman kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Jorma Uotinen kiinnitti erityiseen asiaan huomion kuvassa.

– Hieno nainen ei tietenkään mene avantoonkaan ilman käsineitä!, Uotinen kirjoitti.

Vikman on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, joten kommentteja tulee laidasta laitaan. Pääosin artisti saa positiivista palautetta, mutta joukkoon mahtuu myös vihakommentteja.

Enää kitkerät kommentit eivät kuitenkaan pääse laulajan ihon alle. 

– Vihakommentit eivät mene enää laisinkaan ihon alle. Vihaajat vihaa, ja mun kaltaisia ihmisiä tarvitaan näyttämään suuntaa siihen, että on ok olla sinut feminiinisyytensä kanssa, Vikman kommentoi MTV Uutisille muutama viikko sitten

Vikman iloitsee saamastaan positiivisesta palautteesta. Rohkeiden tarinoiden ja kappaleiden taustalla on myös voimaantumista.

– Ihmiset lähettävät tarinoita siitä, mistä tulevat ja millaista kamppailua he käyvät omassa elämässään. On aina hienoa, että joku saa voimaa jostain laulustani.

– Jos joku uskaltaa olla oma itsensä sen takia, että on kuunnellut lauluni, se on aika liikuttavaa. Tuntuu, että työlläni on merkitys, hän iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja