Jorma Uotiselta hehkutusta Olli Hermanin Tanssii Tähtien Kanssa -esityksestä: "Aikamoinen kolli!"

Rokkari Olli Herman ja tanssiopettaja Katri Mäkinen pistivät parastaan tanssiparketilla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisenä numerona päästiin ihastelemaan Olli Hermanin tanssitaitojen kehitystä. Hermanin tanssinopettaja Katri Mäkinen oli saanut koulittua rokkikukon kanssa kasaan cha chan, joka ei jättänyt katsojia kylmäksi.

Kaksikko sai tuomareilta yhteensä 15 pistettä esityksellään. Tuomarit antoivat kaksikolle kehuja, mutta myös kritiikkiä etenkin tanssitekniikasta.

– Tämä oli nyt vähän enemmän sitä, mitä odotettiin, Jukka Haapalainen viittasi edellisen viikon tanssiin.

– Siellä oli joitain peruselementtejä, missä perustekniikan puute oli valitettavan räikeä, Helena Ahti-Hallberg totesi.

Jorma Uotinen oli mielissään siitä, miltä kaksikko tanssiparketilla näytti. Mäkinen esiintyi todella näyttävässä leopardiasussa, ja Herman puolestaan hurmasi katsojat tanssitaitojen lisäksi upealla lookillaan.

– Parin visuaalinen look oli täydellinen. Olli on aikamoinen kolli ja Katri kissanaisena tuossa melkoisen makeessa uimapuvussa! hän totesi.

Ohjelman tuomarikolmikossa loistavat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat