Mika Poutala teki vaikutuksen Tanssii Tähtien Kanssa -esityksellään – tuomarit haltioissaan: "Tuota hymyä kelpaa väläytellä"

Pikaluistelija Mika Poutalan esityksessä nähtiin upeaa pyöritystä ja iloista liikettä. 

Pikaluistelija Mika Poutala tähdittää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa  Ansku Bergströmin parina. Parin cha cha:ssa nähtiin upeaa pyöritystä ja iloista liikettä. Tuomaristo kehui esitystä vuolaasti.

– Tämän kisan ensimmäiset kunnolliset kävelyt ja lukkoaskeleet. Rytmillisesti lähes hyvä. Kyllä tuota hymyä kelpaa väläytelläkin, Haapalainen kehui.

– Jos osaa liikkua musiikin tahtiin, niin ei kannata laittaa aikaa tuolilla istumiseen. Peräänkuulutan luottamusta tanssiin ja oppilaisiin, Ahti-Hallberg tuumi.

– Kun tanssiaskeleet tulivat, olivat ne makeita lonkanlupsutuksia. Ansku laita nyt Mika tanssimaan, kyllä hän osaa, Uotinen hihkui.

Pari sai yhteensä 19 pistettä. 

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat