Kuin ilmetty Uuno Turhapuro! Katso tähtiparien hersyvä Vesa-Matti Loiri -potpuri

Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla nähtiin Vesa-Matti Loiri -aiheinen lisätehtävä.

Tänään Tanssii Tähtien -kanssa parketilla jorattiin Suomi-klassikkojen tahtiin, mutta ohjelmassa nähtiin myös Vesa-Matti Loiria kunnioittava lisätehtävä. Iltaa tähdittävät tanssillaan myös Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

Lisätehtävässä ei ollut mitään sääntöjä, joten tuomarit kiinnittivät huomion tulkintaan ja heittäytymiseen.

Signmark oli kuin ilmetty Uuno Turhapuro, kun hän heittäytyi Uuno Epsanjassa -elokuvan tunnelmiin tanssiparinsa Anniina Koivuniemen kanssa. Pari sai tuomareilta 8 pistettä.

Benjamin Peltosella ja Saana Akiolalla oli puolestaan taiteellisempi esitys Itkevä huilu -kappaleen tahtiin. Esitys nappasi 9 pistettä.

Sonja Kailassaari ja Matti Puro esittivät vauhdikkaan humpan Kohtalokas samba -kappaleeseen. Esityksen kuului paljon näyttäviä kaatumisia. Pari sai tuomareilta täyden kympin.

Maaret Kallio ja Sami Helenius herkistivät yleisön upealla tanssilla Nocturne-kappaleeseen. Pisteitä tanssille tuli 8. 

Glitter-takkiin pukeutuneen Jaakko Loikkasen ja Ansku BergströminNaurava kulkuri -kappaleeseen tehty esitys oli humoristinen. He saivat tuomareilta 10 pistettä. 

Mikko Nousiaisen ja Kerttu Niemisen tunnelmallinen Lapin kesä herätti ihastusta. Pari nappasi myös 10 pistettä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat