Joonas Nordman nimeää mahdolliset heikkoutensa Suurmestari-tehtävien suhteen: "Kuinkas pitkä lähetys tämä on?"

Joonas Nordman nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista 0:56
Joonas Nordman nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista

Joonas Nordman on yksi uuden Suurmestari-kauden vakiokilpailijoista.

Suurmestari Jaakko Saariluoma kutsuu jälleen kilpailijat outojen ja hauskojen tehtävien äärelle, kun Venla-palkittu Suurmestari-ohjelma palaa televisioruutuihin jo 5. tuotantokauden merkeissä. Uudella kaudella on mukana neljä vakiokilpailijaa, joista yksi on näyttelijä-koomikko Joonas Nordman.

Nordman kertoo lähteneensä mukaan Suurmestarin uudelle kaudelle, koska häneltä "kysyttiin niin kauniisti ja luvattiin maksaa rahaa vastineeksi". 

– Nämä yhdessä vaikuttivat myöntävään vastaukseeni. Toki myös se, että ohjelma on loistava, olen katsonut aiempia kausia. Oli hauskaa lähteä mukaan, hän kertoi MTV Uutisille ohjelman kuvauksissa alkusyksyllä 2023.

Haastatteluhetkellä ohjelmassa nähtävien tehtävien kuvaukset olivat parhaillaan käynnissä uudella Suurmestari-kartanolla. Nordman myönsi, että toisinaan tehtävät ottivat häntä kovasti päähän.

– Yleensä aina ennen tehtävää on odottava ja innostunut fiilis, ja aika usein tehtävän jälkeen pettymyksen, harmistuksen ja itseinhon sekamelska. On toki tullut muutamia onnistumisiakin, hän kertoi. 

Tehtävien kannalta Nordman nimeää vahvuudekseen sen, että hän on hyvä ajamaan autoa. Hän kertookin, että on hypännyt auton rattiin aina silloin, kun se on ollut tehtävää suoritettaessa mahdollista. 

Hän on kertomansa mukaan myös työllistänyt tehtäviä tehdessään Suurmestari-tuomari Pilvi Hämäläistä.

– Aina, jos se ei ole ollut selkeästi kiellettyä, niin olen hänen apuaan pyrkinyt käyttämään, Nordman totesi.

Entä tunnistaako Nordman omaavansa kilpailun kannalta joitakin heikkouksia?

– Jaa-a, kuinkas pitkä lähetys tämä on? hän heitti.

Nordmanin mukaan useat hänen suorituksensa ovat jääneet pienestä kiinni. 

– Sanoisin, että minulla on paljon heikkouksia, mutta ne eivät ole ylitsepääsemättömiä. Jos saisin kurottua sen viimeisen mutkan joissakin erinäisissä taidoissa, niin suoritukseni olisivat paljon parempia. Mutta sitä nyt on turha enää jossitella, enkä tule ohjelman jälkeen tekemään mitään niille heikkouksille, vaan koetan unohtaa ne, hän jatkoi.

Nordmanin mukaan hän on yrittänyt kerätä itselleen lisäpisteitä kehumalla Suurmestaria aina silloin, kun se on ollut mahdollista. Lisäksi hän on yrittänyt kääntää epäonnensa aina jonkun muun iloksi.

– Toivon, että Suurmestari ja katsojat arvostavat sitä ja saavat paljon iloa minun epäonnestani.

Suurmestari alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 20. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat