Suurmestari-tuomari Pilvi Hämäläinen joutui ohjelmassa aikaisempaa enemmän liriin – yhden kisaajan kilpailuhenkisyys yllätti

2:00
Suosikkisarja Suurmestari jatkuu uuden kauden jaksoin

Pilvi Hämäläinen toimittaa Suurmestari-kolmannella kaudella tuttuun tapaan tuomarin virkaa.

Suosittu Suurmestari-ohjelma palaa huhtikuussa televisioruutuihin kolmannen tuotantokauden jaksoin. Tulevan kauden vakiokilpailijakokoonpanoon kuuluvat juontaja Jenni Pääskysaari, näyttelijä Anna-Maija Tuokko, toimittaja-juontaja Riku Rantala ja näyttelijä Mikko Penttilä.

Kilpailijoiden suorituksia arvioi kolmannellakin kaudella tuomari Pilvi Hämäläinen. Hämäläisen mukaan tunnelma ohjelman kuvauksissa on pysynyt kolmannellakin kaudella yhtä kreisinä kuin edeltäjillään.

– Minusta tuntuu, että tällä kaudella tuomari joutui vielä enemmän liriin kuin mitä aikaisemmilla kausilla, hän kertoo.

Hämäläinen kertoo joutuneensa tekemään kolmannella kaudella aikaisempaa enemmän asioita henkensä pitimiksi.

– Ei ole riittänyt, että olen vain mitannut aikaa tai muuta, vaan olen joutunut myös laittamaan käsiäni multaan enemmän kuin aikaisemmilla kausilla, hän kuvaa.

Suurmestari-tuomarin on pysyttävä ohjelmassa hyvin neutraalina, eikä hän voi liiemmin reagoida kilpailijoiden suorituksiin tehtäviä kuvatessa. Hämäläinen kertookin pokan pitämisen olevan haastavin asia tuomarinpestissä.

– Minusta välillä tuntuu, että räjähdän sisältä, kun naurattaa niin paljon. Tekisi hirveästi mieli sanoa kilpailijoille jotain, mutta kun ei voi, ei saa.

Hämäläinen kertoo yllättyneensä muun muassa siitä, miten kilpailuhenkinen Anna-Maija Tuokko on. Toisaalta hän kuitenkin arvelee, että ilman vahvaa kilpailuviettiä Tuokko tuskin olisi voittanut aikaisemmin esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja Masked Singer Suomi -ohjelman.

– Kyllä kaikilla oli semmoiset hetkensä, että he yllättivät fiksuudellaan, mutta myös typeryydellään, hän summaa.

Kauden ensimmäisessä Suurmestari-jaksossa yritetään tehdä vaikutus professoriin, katso miten: 

2:00

Suurmestari alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16.4. klo 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja