Yksi ajatus seurasi Eero Ritalaa iltaisin sänkyyn Suurmestari-kuvausten ollessa käynnissä

Eero Ritala nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista 0:52
Eero Ritala nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista.

Eero Ritala on yksi uuden Suurmestari-kauden vakiokilpailijoista.

Suurmestari Jaakko Saariluoma kutsuu jälleen kilpailijat outojen ja hauskojen tehtävien äärelle, kun Venla-palkittu Suurmestari-ohjelma palaa televisioruutuihin jo 5. tuotantokauden merkeissä. Uudella kaudella on mukana neljä vakiokilpailijaa, joista yksi on näyttelijä Eero Ritala.

Ritala kertoi MTV Uutisille ohjelman kuvauksissa alkusyksyllä 2023, että häntä on aiemminkin pyydetty mukaan Suurmestariin. Aikataululliset syyt estivät näyttelijää osallistumasta ohjemaan aiemmin, mutta nyt aika oli otollinen ja Ritala päätti heittäytyä mukaan kisaan.

– Tämähän on paras formaatti koskaan, koska joku on rakentanut ja luonut puitteet aivan älyttömille tehtäville, joissa on paljon tulkinnanvaraa. Itsehän rakastan pelaamista ja leikkimistä ja saan tästä vielä rahaa. Miksi en lähtisi? hän perusteli päätöstään osallistua ohjelmaan.

Ritala kertoi olevansa mielissään siitä, että jokainen Suurmestarin junailema tehtävä on yllättänyt hänet. Kuvaukset ovat olleet näyttelijän mukaan ihanat, mutta yhdeltä asialta niissä ei ole voinut välttyä.

– Kun menee illalla nukkumaan, niin ajattelee, että "Ei saakeli, minunhan olisi pitänyt…". Mutta sekin on kivaa, koska voi olettaa, että ehkä kanssakilpailijat ovat keksineet jotain samansuuntaista. Tässä ei myöskään tiedä onko voittanut vai ei, vaan se selviää vasta, kun näkee muiden suoritukset. 

Ritala uskoo, että Suumestari-tehtävien kannalta sekä hänen vahvuutensa että heikkoutensa on se, että hän lähtee "häsäämään". 

– En ehkä mieti liikaa, mikä saattaa ehkä tuottaa joitakin nerokkaita asioita, tai sitten minun olisi kannattanut pysähtyä hetkeksi miettimään eikä tehdä ja illalla tajuta, että niin, siinähän sanottiin näin.

Mikäli Suurmestari kiinnittää studiossa suorituksia arvioidessaan huomiota siihen, ettei Ritala ole tehnyt jotakin tehtävää ohjeiden mukaisesti, uskoo näyttelijä voivansa puhua itsensä kuiville tilanteesta. Hän pyrkii siis kertomansa mukaan puhumaan itsensä voittoon.

Yllä olevalla videolla Ritala nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista.

Suurmestari alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 20. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat