Pamela Tola suoritti hullukurisia tehtäviä ollessaan raskaana: "Ehkä pientä hitautta ollut huomattavissa"

Pamela Tola nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista 0:39
Pamela Tola nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista

Pamela Tola on yksi uuden Suurmestari-kauden vakiokilpailijoista.

Suurmestari Jaakko Saariluoma kutsuu jälleen kilpailijat outojen ja hauskojen tehtävien äärelle, kun Venla-palkittu Suurmestari-ohjelma palaa televisioruutuihin jo 5. tuotantokauden merkeissä. Uudella kaudella on mukana neljä vakiokilpailijaa, joista yksi on näyttelijä Pamela Tola

Tola sai kimmokkeen lähteä mukaan Suurmestarin uudelle kaudelle katsottuaan ohjelman aiempia kausia. Hän pitää Suurmestaria hyvän mielen ohjelmana.

– Toki tässä on myös kiva tämä muu porukka, ja sehän on aina hauskaa, kun on hyvä tiimi ympärillä. Silloin on kivaa tehdä, hän kertoi MTV Uutisille ohjelman kuvauksissa alkusyksyllä 2023.

Tola myönsi jännittäneensä aluksi sitä, miten hän selviäisi Suurmestari-koitoksesta, mutta jännitys osoittautui lopulta turhaksi ja näyttelijä nautti Suurmestarin hullunkuristen tehtävien suorittamisesta. Hän nimeää yhdeksi vahvuudekseen ohjelman kannalta luovan ajattelunsa sekä sen, että hän tykkää heittäytyä ja on yleensä nopea liikkeissään.

– Tykkään myös heittäytyä, enkä välttämättä ole ihan niin harkitsevainen kaikissa jutuissa. Mutta välillä minusta tuntuu, että kun tässä on aika, joka tikittää, niin se tekee vähän hölmön fiiliksen. Vaikka normaalisti olisi omimmillaan spontaanissa toimimisessa, niin tässä tulee vähän paniikki. Kilpailullisuus ei välttämättä ole vahvuuteni, hän pohti.

Tola oli tehtävien kuvaushetkellä raskaana. Hän kertoi raskauden näkyneen tehtävien suorittamisessa siten, ettei hän kertomansa mukaan päässyt liikkumaan niin nopeasti kuin ehkä muutoin.

– Sanotaanko näin, että ehkä en tule juoksukilpailua voittamaan. Vähän ehkä pientä hitautta on ollut huomattavissa. Kaikki on mennyt ihan hyvin, mutten ehkä aina ole kaikista nopein, hän sanoi.

Suurmestari-ohjelma tunnetaan pähkähulluista tehtävistään. Kilpailija ei voi koskaan tietää, millaisen haasteen Suurmestarin virkaa toimittava Jaakko Saariluoma on hänen päänmenokseen kehitellyt. Tolan mukaan hänelle itselleen pahin mahdollinen tehtävä olisi jonkinlainen matemaattinen pulma.

– Olen aina, että ei mitään kvanttifysiikkaa tai matematiikkaa, se on minulle sellainen, että näkyy vain punaista!

Yllä olevalla videolla Tola nimeää pahimman kilpakumppaninsa Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoiden joukosta! 

Lue myös:

    Uusimmat