Putous-debytantti Eino Heiskanen muistelee, miten reagoi päästessään mukaan ohjelmaan: "Saakeli sie olet yksi hupiukko"

Tulevan Putous-kauden näyttelijät julkistettiin! 17:20
Putouksen kauden tähdet julkistettiin – katso tilaisuus!

Eino Heiskanen hyppää mukaan Putoukseen.

Putous palaa alkuvuonna tv-ruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla kaudella sinipaitoihin pukeutuu neljä aiemmilta kausilta tuttua putouslaista sekä kaksi ensikertalaista, joista toinen on Eino Heiskanen.

Heiskanen valmistui vuonna 2016 Teatterikorkeakoulusta, ja on sen jälkeen työskennellyt useissa suomalaisissa teattereissa. Suurin elokuvaprojekti, jossa hän on tähän mennessä ollut mukana, on Tuntematon sotilas (2017).

Putous on Heiskaselle näyttelijänä täysin uudenlainen kokemus, johon hän hyppää mukaan innostuneena ja hyvillä mielin. 

 – Minusta tuntuu, että elokuvapuolella minut valitaan helposti aika vakaviin rooleihin. Nyt pääsen näyttämään tällaisen irrottelevamman puolen itsestäni, joka on varmasti ollut monelta pimennossa, hän tuumaa.

Heiskasen tie Putouksen uudelle kaudelle kävi koekuvausten kautta. Kun näyttelijä sai kuulla valinnan kohdistuneen häneen, kuvaa hän ensireaktionsa olleen positiivinen shokki.

– Taisin sanoa ohjaaja Antti Tuomas Heikkiselle, että saakeli sie olet yksi hupiukko, kun hän soitti minulle, hän nauraa.

– Se oli tosi hyvä uutinen. Olen odottanut, että pääsisin mukaan, ja on tosi kivaa olla täällä. Ammatillisesti varmaan paras uutinen tänä vuonna, hän jatkaa. 

Heiskanen jännittää etukäteen erityisesti ensimmäistä suoraa lähetystä ja miljoonayleisölle esiintymistä. Vatsanpohjaan perhosia tuo myös se, etteivät näyttelijät vielä tässä vaiheessa tiedä, mitä kaikkea heidän päänmenokseen on oikein suunniteltu. Heiskasen mukaan kyseessä on kuitenkin hyvä jännitys. 

Heiskanen kokee Putouksen kannalta vahvuudekseen etenkin idearikkautensa.

– Minulta tulee niin paljon ideoita, että 90 prosenttia niistä menee haaskuuseen myös ohjaajan ja työryhmän toimesta, hän nauraa.

Tulevalla Putous-kaudella sketsihahmokilpailu uudistuu ensimmäistä kertaa sarjan historiassa. Uudistuksen myötä ohjelman tekijät lupaavat tarjota kotikatsojille tuplasti enemmän hahmoja.

Heiskanen on mielissään siitä, että hän pääsee ensikertaa osaksi uudistettua sketsihahmokilpailua. 

– Minulla oli huoli, että osa hienoista hahmoistani menee sivu suun, ettei heitä päästä näkemään, mutta nyt heidät päästään näkemään. Tämä on lahja Suomen kansalle, hän naurahtaa.

Putous 20.1. alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat