Joogaopettaja suosittelee kaikkia joogaamaan alasti – tuo itsevarmuutta ja parantaa seksielämää

Alasti joogaaminen voi joogaopettajan mukaan lievittää stressiä ja parantaa itsetuntoa sekä seksielämää.

Australialainen joogaopettaja Rosie Rees, 30, kannustaa kaikkia riisuutumaan joogatunneilla. Myös parisuhdevalmentajana toimiva nainen kertoo ensimmäisen alastoman joogakokemuksen avanneen hänen silmänsä.

– Kun ensi kerran kokeilin joogaharjoituksia ilman vaatteita – ensin makuuhuoneessani ja sitten takapihalla – olin järkyttynyt, kuinka kriittinen ja tuomitseva olin omaa vartaloani kohtaan. En pitänyt monista vartaloni arvista, rasvamakkaroista vatsallani ja huomasin kaiken selluliitin, Rosie kertoo.

– Mutta tunsin myös itseni vapautuneeksi. Kun harjoitukseni edistyi, tunsin itseni paljon läsnäolevammaksi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nakujoogalla positiivinen vaikutus"

Rosie on itse tutustunut nakujoogan saloihin joogaretriitissä Intiassa, jossa hänen nudisti huonetoverinsa kehotti naista kokeilemaan. Palattuaan kotiin intensiiviseltä kurssilta Rosie teki elämänmuutoksen ja alkoi opettaa joogaa hostelleissa ja hotelleissa. Yhdeksän kuukauden jälkeen Rosie lopetti stressaavan työnsä yritysmaailmassa ja alkoi keskittyä täyspäiväisesti joogan opettamiseen.

Joogattuaan ystävänsä kanssa kotinsa takapihalla Perthissä syntyi ajatus nakujoogatunneista. Rosie kertoo käännyttäneensä kolmen vuoden aikana jo satoja naisia joogaamaan alasti, ja nyt hän haluaa viedä konseptin myös maailmalle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Aloin rakastamaan kehoani sellaisena kuin se oli, muutuin hyväksyvämmäksi ja mukavammaksi, aloin nähdä kaikki epätäydellisyydet uniikkeina osina minua. Tunsin, että nakujoogalla oli minuun positiivinen vaikutus ja se piti jakaa, Rosie kertoo.

– Alastonjooga ei ole vain joogaa, se on henkinen matka. Jooga vain lievittää stressiä, mutta alastonjooga kaivautuu syvemmälle sieluihimme.

Rohkeus kannattaa

Rosien mukaan alastonjooga vaatii rohkeutta, mutta sama rohkeus siirtyy myös ihmissuhteisiin työkavereiden, perheen ja toki oman itsensä kanssa. Rosien mukaan tunneilla käyneet naiset ovat kertoneet, etteivät ole koskaan tunteneet itseään niin haltioituneiksi, vapaiksi ja itseensä rakastuneiksi.

Rosien mukaan nakujooga voi vapauttaa naiset estoistaan, joka usein johtaa parempaan seksielämään sekä unensaantiin.

– Monet naiset kokevat itsensä sensuelleiksi, seksikkäiksi, villeiksi, naisellisiksi ja vapaiksi, hän lisää.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Daily Mail, Sun

***

5:35

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja