Jontte Valosaaren tunteikas kuva lapsistaan liikuttaa: "Päivääkään en vaihtaisi pois"

Jontte Valosaaren sosiaalisessa mediassa julkaisema kuva lapsistaan herättää ihastusta.

Laulaja Jontte Valosaari on julkaissut suloisista suloisimman kuvan lapsistaan 5-vuotiaasta Milasta ja 3-vuotiaasta Miosta. Kuvassa herttaiset pienokaiset poseeraavat kesäisellä laiturilla olkihatuissa hymyillen ja toisistaan kiinni pitäen.

– Nämä tyypit ovat kyllä tuoneet elämään niin paljon sisältöä ja opettaneet paljon. Ainakin sen, mitä rakkaus oikeasti tarkoittaa. Päivääkään en vaihtaisi pois, Valosaari kirjoittaa kauniisti kuvan yhteyteen.

Satoja tykkäyksiä kerännyt aurinkoinen kuva on saanut myös monia positiivisia kommentteja, joissa lapsia kehutaan suloisiksi ja ihaniksi sydänten kera.

Poppari avioitui fitnessmalli Mari Valosaaren (os. Kasvi) kanssa kesäkuussa 2013, mutta pari erosi alkuvuodesta 2019. Valosaari on laulanut muun muassa Brädin ja Cheekin albumeilla.

Hänen ensimmäisellä omalla Jos mä oisin sun mies -singlellään vierailee rap-artisti Elastinen. Valosaari on varsinainen monitoimimies, sillä hän on laulajan uransa lisäksi toiminut myös muun muassa palomiehenä ja sairaankuljettajana.

Lue myös:

    Uusimmat