Jonas Brothers pilailee Kardashianeiden kustannuksella – tunnistaisitko tositelevisiokaunottaria tästä ikonisesta kohtauksesta?

Vuonna 2008 tapahtuneessa kohtauksessa Kim Kardashian lyö siskoaan kalliilla käsilaukullaan.

Yhdysvaltalaisen Jonas Brothers -yhtyeen jäsenet pääsivät esittelemään someseuraajilleen näyttelijäntaitojaan. Veljekset julkaisivat Instagram-tililleen videon, jossa esittävät supersuosittujen tositelevisiotähti Kim Kardashianin ja hänen siskonsa Khloé Kardashianin ikonista riitelykohtausta vuodelta 2008.

Kyseinen kohtaus on Keeping Up Whit the Kardashians -ohjelman kakkoskaudelta. Kohtauksessa Kim lyö Khloéa kalliilla käsilaukullaan ja sanoo:

– Älä ole niin v*tun ilkeä, Jumalan nimeen, älä ole niin v*tun ilkeä, minä satutan sinua. Älä tee sitä”. (huom. Vapaasti suomennettu.)

Kyseisestä kohtauksesta nousi sen esityksen jälkeen hitti ja vielä tätä nykyä siihen voi törmätä sosiaalisessa mediassa. 

Naulan kantaan

Jonas Brothersin Joe esittää videolla Kimiä, Nick puolestaan Khloéa.

– Don't be rude, veljekset ovat kirjoittaneet kuvan yhteyteen. 

Kardashianin siskoksilta video ei ole jäänyt huomaamatta. 

– Haha, naulan kantaan, Khloé kirjoittaa.

– OMG, Kim puolestaan kirjoittaa.

Kyseinen kohtaus elää edelleen internetin syövereissä ja siitä on tehty muun muassa suosittuun Tik Tok -mobiilisovellukseen eri versioita. YouTubesta löytyy myös sen alkuperäinen versio. Videolta voi huomata, että Khloé ja Kim ovat muuttaneet 12 vuodessa tyyliään huomattavasti. Nykyisin blondina viihtyvällä Khloélla on videolla tummat pitkät hiukset ja otsatukka. 

Lue myös:

    Uusimmat