Joku väänsi Ratinan parkkihallin puomit rikki Huuhkajien pelin jälkeen – tekeillä rikosilmoitus, sunnuntain pelin ajaksi halliin tulee vartijat

Mies väänsi Ratinan kauppakeskuksen parkkihallin puomit rikki Huuhkajien pelin jälkeen torstaina. Tampereen Ratinan stadionin vieressä sijaitsevasta kauppakeskuksesta epäillään, että teon syynä saattoi olla jonkinlainen turhautuminen. 

Markkinointi- ja brändipäällikkö Anita Riikonen kauppakeskuksen omistavasta Spondasta sanoo, että kauppakeskuksen henkilökunta on tutustunut tapahtumien kulkuun valvontakamerakuvien avulla.

Videoiden perusteella näyttää siltä, että tapahtumaketju sai alkunsa, kun iäkäs autoilija oli poistumassa Tampereen valtatielle parkkihallin uloskäynnin kautta. Jostain syystä hänen parkkilipukkeensa ei toiminut tai hän ei osannut käyttää sitä. Tästä syystä uloskäynnin puomi ei noussut ylös. 

Tässä vaiheessa paikalle tuli Riikosen mukaan mies, joka väänsi uloskäynnin puomit rikki. Riikosen mukaan kumpikaan aitoilijoista ei ilmeisesti ollut huomannut puomien vieressä olevaa hälytysnappia, jota voi painaa, jos puomit eivät toimi. 

Riikosen mukaan puomit saatiin korjattua aamulla, mutta yön ajan ne ovat olleet hajotettuina. Riikosen mukaan vaikuttaa siltä, että puomeissa ei ole ollut alun perin mitään vikaa.

Riikonen ei osaa sanoa, miksi mies oli hajottanut puomit. Oletettavasti hallissa on ollut Huuhkajien eilisen Kreikka-pelin jälkeen runsaasti jalkapallokannattajia ja rikkojaa on saattanut kyllästyttää se, että poistuminen hallista ei ole sujunut tarpeeksi jouhevasti.

Varotoimenpiteenä kauppakeskus lisää sunnuntain Huuhkaja-pelin ajaksi parkkihalliin vartijat. Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa sunnuntaina Tampereella Italian.

– Vartijat menevät molemmille ulosajoille, Riikonen sanoo.

Tapauksesta tekeillä rikosilmoitus

Kauppakeskuksen parkkihallia pyörittää Finnpark-yhtiö. Palvelupäällikkö Erik Fallström sanoo, että tapauksesta on tekeillä rikosilmoitus.

Hän ei osaa vielä sanoa, yritetäänkö puomien rikkojalta vaatia korvauksia. Fallströmin mukaan Finnpark ja kauppakeskuksen henkilökunta keskustelevat vahingonteosta aiheutuneista kuluista lisää maanantaina.

Fallströmin mukaan puomien varsi on alumiinia. Riittävällä voimalla puomin hajottaminen on mahdollista. 

– Se ei paina kauheasti. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja