Kuka on myyrä? Nämä tilanteet ovat herättäneet kysymyksiä uutuusohjelmassa

Myyrä on Roope Salmisenjuontama seikkailuohjelma, jossa kilpailijat pyrkivät selvittämään haasteita – mutta yksi kilpailijoista sabotoi tehtäviä jatkuvasti.

Yksi Myyrä-ohjelman kilpailijoista on kaksoisagentti eli myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä.

Kilpailussa ovat enää jäljellä Lotta, Olli, Pietari, Tuija ja Katriina, joista joku paljastuu ohjelman finaalijaksossa myyräksi. MTV Uutiset kokosi yhteen havaintoja, joiden perusteella kutakin kilpailijaa voisi perustellusti epäillä myyräksi.

Lotta, 22, Turku

Kisan nuorimmainen Lotta, 22, valitsi jo heti kilpailun alussa järjestettyyn laskuvarjohyppyyn kaksi koko joukon pelokkainta henkilöä. Tämän vuoksi hän vaaransi tehtävän onnistumisen.

Toisessa jaksossa hän vei pöydälle kuuluisan 7 veljestä -teoksen, vaikka hän itse huomasi, että kirja ei ole oikea vastaus tehtävässä esitettyyn kysymykseen. Tämä saattoi olla keino tuhlata aikaa ja sabotoida täten tehtävää.

Ohjelman viidennessä jaksossa oli määrä sisustaa kaksi huonetta täysin samanlaiseen järjestykseen. Tässäkin tehtävässä Lotta sai osakseen ihmettelyä, sillä hän tuntui keskittyvän enemmän sisustamiseen kuin rahojen ansaitsemiseen.

Olli, 51, Vantaa

Olli, 51, on viiden ensimmäisen jakson aikana tehnyt selväksi, että hän syyttää mokista mielummin välineitä kuin omaa suoritustaan. Yrittääkö hän tällä ohjata huomiota pois omista myyräilyistään?

Kilpailijoiden keskuudessa erityisiä kysymyksiä Ollin suhteen herätti myös tehtävä, jossa dominopalikoista tehty muodostelma kaatui ennen aikojaan. Moni pohti tämän jälkeen, kaatoiko Olli muodostelman tahallaan ja yritti täten sabotoida tehtävää.

Pietari, 30, Helsinki

Kilpailuhenkinen Pietari, 30, jäätyi pahemman kerran jo heti sarjan ensimmäisessä jaksossa, kun hänen oli määrä suorittaa laskuvarjohyppy. Pietari totesi pelkäävänsä korkeita paikkoja, mutta oliko tämä kaikki vain hämäystä?

Hyväkuntoiselle Pietarille asetettiin taannoin rannalla tehtäväksi kantaa vettä merestä, mutta urheilullinen mies hyytyi ennen aikojaan. Pietarin huonoksi osoittautunut kunto herätti kanssakilpailijoissa ihmetystä.

Myös taannoinen banaanin syöminen kesken tehtävän herätti kilpailijoissa epäilyksiä Pietarin suuntaan. Kuka keskittyisi kesken tärkeän tehtävän napsimaan välipalaa, jos kyse ei ole tehtävän sabotoinnista?

Tuija, 29, Espoo

Tuija, 29, on sinnikäs espoolainen, joka herätti epäilyksen ohjelman toisessa jaksossa. Tarkoitus oli koota pöydälle vanhoja esineitä. Tuijan ehdottamat rintaliivit eivät olleet oikea vastaus tehtävään, joten hänen päättäväisyytensä rintaliivien suhteen herätti epäilykset.

Kilpailijat joutuivat ohjelman neljännessä jaksossa pudottautumaan valjaiden avulla kanjoniin, ja matkalla heidän oli määrä vastata kysymyksiin. Tuijan väärä vastaus kysymykseen sai aikaan epäilyksiä sen suhteen, että vastasiko hän tahallaan väärin sabotoidakseen kilpailua.

Lauantaina 2.3. klo 19.30 nähdään Myyrän finaali, jossa kaikki kilpailijat ovat paikalla. Jaksossa Myyrä ja kisan voittaja paljastetaan jo jakson alkupuolella, ja kilpailijat ja katsojat tulevat näkemään kaikki Myyrän tekemät sabotoinnit kauden ajalta

Myyrä MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat