Mainos

Joko väsymys painaa Kärppiä? Päävalmentaja Mikko Manner valoi uskoa myöntönsä perään

7:03

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner myönsi, että oululaiset olivat väsyneitä tänään Tappara-ottelun loppupuolella. Tappara voitti ottelun 2–0, eikä Kärpät saanut missään vaiheessa kolmatta erää viritettyä mainittavaa pelillistä kirivaihdetta silmään.

Kärppien väsymys olisi inhimillistäkin: oululaisorkesteri tahkosi huomattavasti finaalivastustajaansa Tapparaa rankemman välieräsarjan. Siinä missä Tappara löi TPS:n kumoon suoraan neljässä ottelussa, Kärpät väänsi HIFK:n kanssa seitsemän peliä. Oululaisten palautumisaika jäi lyhemmälle, ja sen on povattu näkyvän finaalisarjan edetessä. 

– Tänään me olimme lopussa väsyneitä. Emme saaneet loppukiriä aikaan. Huomenna on onneksi uusi peli, Manner sanoi.

Manner sanoo kuitenkin uskovansa, että Kärppien toipuu tiistain kotiotteluunsa.

– Totta kai. Tällaisia pelejä pääsee pelaamaan, ja kaikki tietävät, että ihmismielessä on aika paljon voimaa. Tämä ei ole todellakaan mistään yksittäisistä fyysisistä asioista kiinni. Ihmiset ovat kestäneet aika paljon kovempia asioita kuin peräkkäisten jääkiekkopelien pelaamista, Manner sanoi ja jatkoi:

– Energiat pitää laittaa oikeisiin asioihin. Meidän pitää yhdessä pelata paremmin ja saada sitä kautta Tappara rikkomaan, eikä niin päin, että me joudumme rikkomaan heitä.

Manner korostikin Kärppien ottaneen liikaa rangaistuksia. Oululaisille tuomittiin yhteensä yhdeksän kaksiminuuttista, Tapparalle vain neljä.

– Me emme voita heitä, jos me noin paljon istumme jäähyaitiossa. Vaikka av on hyvää, se ottaa voimia pois 5–5-pelistä.

Mitä pelillistä parannettavaa Manner muutoin haluaa omiltaan huomiseksi?

– Sen, että me pystymme pääsemään heidän alueelleen ja saada vähän pidempiä hyökkäyksiä. Tänään me emme siinä onnistuneet.

Voitot ovat Kärpille 3–1. Mestaruuteen vaaditaan neljä kiinnitystä, joten sarja on huomennakin katkolla oululaisille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.