Joko hääkellot soivat? Chris Prattin kanssa avioituva Katherine Schwarzenegger juhli polttareitaan

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger eivät ole paljastaneet häidensa tarkkaa ajankohtaa. 

Näyttelijä Chris Prattin kanssa pian avioituva Katherine Schwarzenegger juhli viikonloppuna polttareitaan. Intiimit kutsut järjestettiin hänen äitinsä Maria Shriverin kotona.

Vieraiden joukossa nähtiin esimerkiksi Oprah Winfrey. Juhlissa vierailivat myös Chris Pratt sekä morsiamen isä Arnold Schwarzenegger.

Lähteiden mukaan Pratt piti morsiamelleen kauniin maljapuheen.

– He olivat suloisia yhdessä, ja Chris halusi Katherinen saavan kaiken huomion.

Sisäpiiriläisten mukaan juhlat olivat hulppeat, mutta tunnelma oli kuitenkin maanläheinen.

– Siellä oli hauskoja pelejä ja kukkapiste, jossa vieraat saivat tehdä asetelmia. Gospel-kuoro lauloi useita kappaleita.

Schwarzenegger ja Pratt eivät ole paljastaneet häidensä tarkkaa päivää. He julkistivat kihlauksensa alkuvuodesta. Schwarzenegger on kertonut, että Pratt ja hänen perheensä ovat aktiivisesti mukana häiden suunnittelussa.

Schwarzenegger ja Pratt julkistivat suhteensa joulukuussa 2018, mutta tiettävästi he alkoivat seurustella jo saman vuoden keväällä.

Pariskuntaa yhdistää hengellisyys. Schwarzenegger on saanut katolisen kasvatuksen, kun taas Pratt on säännöllisesti kirkossa käyvä kristitty. Heidän on usein nähty osallistuvan jumalanpalveluksiin yhdessä.

Chris Pratt erosi entisestä puolisostaanAnna Farisista elokuussa 2017. He olivat naimisissa kahdeksan vuotta. Parilla on vuonna 2012 syntynyt Jack-poika.

Lue myös:

    Uusimmat