Jokerit katkaisi tappioputkensa upeasti – sarjakärki TsSKA kaatui komean esityksen jälkeen Helsingissä

Jokerit katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa, kun se kukisti KHL:n kärkijoukkue TsSKA Moskovan lukemin 4-1.

Jokerit sai otteluun hienon alun, kun Geoff Platt vei isännät johtoon Steve Mosesin komeasta esityöstä ajassa 02.21.

TsSKA:n Mihail Grigorenko toi vierailijat kuitenkin tasoihin hieman avauserän puolivälin jälkeen hienolla ylivoimaosumalla. Erätauolle mentiin kuitenkin Jokereiden komennossa, sillä Kristian Vesalainen tulitti isännät uudestaan johtoon ennen erän päättymistä.

Ottelun käännekohta nähtiin toisessa erässä. TsSKA:n Maksim Mamin sai suihkukomennuksen huitomisesta ja Jokerit käytti ylivoimansa tehokkaasti hyödykseen.

Viisi minuuttista oli kulunut vain kuusi sekuntia, kun Nicklas Jensen laukoi pelivälineen verkkoon ohi TsSKA-vahti Ilja SorokininJohn Norman viimeisteli loppulukemat 4-1 tyhjään maaliin päätöserässä.

Voittonsa myötä Jokerit palasi voittokantaan kolmen tappiollisen ottelun päätteeksi.