Kristian Vesalaisen onnistunut KHL-debyytti katkaisi Jokereiden orastavan tappioputken – kipparille ulosajo viime hetkillä

Jokerit palasi voittojen tielle KHL:ssä kahden tappiollisen ottelun jälkeen, kun se kukisti keskiviikkona Dinamo Minskin lukemin 4-1.

Jokereiden paidassa debyyttinsä illan ottelussa tehnyt Kristian Vesalainen onnistui heti avauskamppailussaan laukomaan KHL-uransa ensimmäisen täysosuman.

Vesalainen tulitti Jokerit 3-1-johtoon ylivoimalla ottelun toisessa erässä. Hetkeä myöhemmin Jesse Joensuu viimeisteli loppulukemiksi 4-1.

Jokereiden muista osumista vastasivat Geoff Platt ja Steve Moses, joka oli ottelun tehokkain pelaaja kahdella tehopistellään.

Ottelun loppuun saatiin vielä eräänlainen torikokous, kun Jokerit-kapteeni Sami Lepistö taklasi rajusti Kirill Gotovetsia. Taklaus kolahti ikävästi suoraan Minsk-puolustajaa päähän, minkä johdosta Lepistö lähetettiin suihkun puolelle vain minuutti ennen ottelun päättymistä.

Jokereiden KHL-kausi jatkuu sunnuntaina, kun se kohtaa Slovan Bratislavan Helsingissä.