Tanskalaistähden huippuerä ratkaisi – Jokerit voittoon viime hetken osumalla

Jokerit kukisti Severstal Tsherepovetsin sunnuntaina Tallinnassa lukemin 3-2. Jokereiden sankari oli kaksi maalia iskenyt Nicklas Jensen.

Jensen aloitti maalinteon päätöserän puolivälin paikkeilla, kun hän siirsi Jokerit jo 2-0-johtoon. Severstal esitti kuitenkin mainion kirin ja tasoitti ottelun reilu minuutti ennen ottelun loppua.

Jokerit raapi voiton kuitenkin väkisin itselleen. Jensen iski Jokereiden voittomaalin vain 35 sekuntia ennen ottelun päätössummeria. Jensenin laukaus yllätti Severstal-vahti Dominik Furchin, ja kiekko livahti pienestä kulmasta vierailijoiden verkkoon.

Jokerit otti ottelussa komennon itselleen jo avauserässä. Ruotsalaishyökkääjä John Norman avasi ottelun maalihanat, kun ensimmäistä erää oli pelaamatta enää kolme minuuttia.

Voitto oli Jokereille jo viides perättäinen KHL:ssä.