Jokerit kärsi katkeran maalin tappion – Kazan ratkaisi pelin alivoimalla

Helsingin Jokerit kohtasi jääkiekon KHL:n hallitsevan mestarin Ak Bars Kazanin kotonaan keskiviikko-iltana.

Jokerit iski ottelun ensitahdit, kun se siirtyi ensimmäisessä erässä ajassa 13.49 1-0 johtoon Nicklas Jensenin maalilla. Jensen venytti nyt pisteputkensa 10 ottelun mittaiseksi. Kymmenessä edellisessä pelissä on syntynyt tehopisteet 8+3.

Kotijoukkue koki erän lopulla 13 sekuntia kestäneen painajaisunen, jonka aikana Kazan iski kiekon kahdesti maaliin. Vierailijat iskivät toisen erän ainoan maalin alivoimalla. Jokereille tarjottiin ottelun aikana useita ylivoimia, joista se onnistui tekemään maalin ainoastaan yhden kerran.

Kazan otti ottelussa yhteensä seitsemän kaksiminuuttista. Jokerit pääsi pelaamaan ylivoimaa viidellä kolmea vastaan kahdesti.

Jokerit aloitti kolmannen erän vahvasti. Pekka Jormakka kavensi ylivoimalla pelin 2-3 numeroihin Kristian Vesalaisen syötöstä.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Jokerit kärsi nyt toisen tappionsa peräkkäin.

Jokerit pelaa seuraavan kerran perjantaina, kun vastaan asettuu Nizhni Novgorod.