Jokerit haki pisteet Severstalilta kauden ensimmäisessä vieraspelissä – tanskalaistähdeltä kaksi osumaa

Helsingin Jokerit haki 4-1 voiton Severstal Tsherepovetsista KHL-kauden ensimmäisessä vierasottelussa. Jokereiden tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen iski ottelussa kaksi osumaa.

Jokerit aloitti ottelun vahvasti siirtymällä johtoon vajaan yhdeksän minuutin pelin jälkeen, kun Nicklas Jensen viimeisteli ottelun ensimmäisen osumansa. Severstal tuli erän loppupuolella tasoihin Daniil Vovchenkon osumalla.

Toisen erän avausosumaa ei tarvinnut odottaa kauan, sillä Jensen iski jo 37 sekunnin pelin jälkeen Jokerit jälleen johtoon. Oliver Lauridsen lisäsi vierasjoukkueen johdon kahteen maaliin erän lopulla. Osuma hyväksyttiin videotarkastuksen jälkeen.

Severstal ei saanut kolmannessa erässä loppukiriä aikaiseksi, vaan Jokerit iski vielä neljännen osuman 40 sekuntia ennen loppua. Henri Ikonen viimeisteli osuman tyhjään maaliin.

Voitto oli Jokereille toinen peräkkäinen. Edellisellä kierroksella kotiottelussa kaatui Dinamo Riika peräti 7-2 lukemin. Jokereiden seuraava ottelu on luvassa perjantaina, kun vastaan vieraissa asettuu Nizhni Novgorod.