Jokerit julkisti neljä sopimusta – puolustajan diili on purettu

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit on julkistanut neljä jatkosopimusta ja sen, että ruotsalaispuolustaja Jonathan Pudaksen sopimus on purettu.

Pudas siirtyi Jokereihin viime vuonna kaksivuotisella sopimuksella, mutta pelasi siitä vain yhden kauden. Jokerien mukaan ruotsalaisen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä seuran kanssa.

Jokerit on puolestaan solminut kahden vuoden jatkosopimuksen maalivahti Anders Lindbäckin, puolustaja Alex Grantin ja hyökkääjä Markus Hännikäisen kanssa sekä yksivuotisen jatkon hyökkääjä Henri Ikosen kanssa.

Ruotsalainen Lindbäck siirtyi Jokereihin täksi kaudeksi ja Hännikäinen liittyi Jokereihin joulukuussa kesken kauden. Kanadalainen Grant pelasi Jokereissa kolmannen kautensa, ja Ikoselle päättynyt kausi Jokereissa oli neljäs.

Jokerien GM:n Jari Kurrin mukaan joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa ja "on edelleen mahdollista, että lisää jatkosopimuksia on tulossa".

– Ulkopuolelta joukkueeseen liittyvistä pelaajista tiedotamme toukokuun aikana, Kurri kertoo seuran tiedotteessa.

Jokerien KHL-kausi päättyi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella suoraan neljässä ottelussa Lokomotiv Jaroslavlia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat