Joker-tähti Joaquin Phoenix ja Rooney Mara odottavat lähteiden mukaan ensimmäistä lastaan – hyvin yksityisenä pysyttelevän parin perheonni saattaa olla jo kulman takana

8:34
Vuoden 2020 Oscar-gaalan voittajat ja häviäjät viihderaadin mankelissa

Rooney Mara odottaa lähteiden mukaan hänen ja Joaquin Phoenixin ensimmäistä lasta. 

Yhdysvaltalainen näyttelijäpari Rooney Mara ja Joaquin Phoenix odottavat lähteiden mukaan ensimmäistä lastaan, kertoo Page Six. 35-vuotias Mara sekä 45-vuotias Phoenix ovat pysytelleet hyvin yksityisinä suhteestaan ja ovat lukkiutuneet koronapandemian aikana kotiinsa Los Angelesiin. Lähteiden mukaan Mara saattaa olla jo jopa kuudennella kuulla raskaana.

Phoenix ja Mara eivät ole vahvistaneet uutista. 

Pariskunta tapasi toisensa alunperin Spike Jonzen elokuvan Her-kuvauksissa, mutta alkoivat tapailla toisiaan vasta elokuvan Maria Magdaleena kuvausten yhteydessä. Phoenix esitti vuonna 2018 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa Jeesusta ja Mara Maria Magdaleenaa. 

Vuonna 2019 Phoenix kertoi Vanity Fairin haastattelussa luulleensa alunperin Maran suhtautuneen häneen halveksuvasti. Tosiasiassa Mara oli ollut kiinnostunut Phoenixista mutta oli liian ujo osoittamaan sen. 

– Hän on ainut nainen, kenet olen koskaan etsinyt internetistä. Olimme vain ystäviä, meiliystäviä. En ole koskaan tehnyt niin. En ole koskaan etsinyt naista internetistä. 

Heinäkuussa 2019 Mara ja Phoenix menivät kihloihin. 

Phoenix voitti vuoden 2020 helmikuussa parhaan miespääosan Oscar-palkinnon roolisuorituksestaan Jokerina elokuvassa Joker. Mara puolestaan on ollut sekä parhaan naispääosan että parhaan naissivuroolin Oscar-ehdokkaana elokuvistaan Carol sekä The Girl with the Dragon Tattoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja