Mainos

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeuskiista syvenee – Heard kiistää tumpanneensa tupakan ex-miehensä kasvoille

Johnny Deppin ex-vaimo Amber Heard syytti miestään perheväkivallasta ja nyt Depp on vastannut syytöksiin samalla mitalla.

Amber Heard kiistää tumpanneensa tupakan ex-miehensä Johnny Deppin kasvoille.

Depp väitti oikeudessa Heardin sammuttaneen tupakan hänen kasvoilleen kaksikon riidellessä vuonna 2015. Oikeuden asiakirjoihin oli lisätty kuva, jossa Depp lepää paareilla side sormissaan ja hänen asianajajiensa mukaan kasvoilla tupakasta saatu palohaava.

Pirates of the Caribbean -tähti väitti riidan syntyneen avioehtoihini liittyvistä erimielisyyksistä. Deppin mukaan keskustelu sai Heardin raivoamaan.

Lisäksi hän on väittänyt Heardin huutaneen hänelle loukkaavasti, mikä ajoi Deppin juomaan. Deppin asianajajat kertoivat näyttelijän pakoilleen Heardia asuntonsa baarissa, jossa hän kaatoi itselleen juomaa.

Depp väitti Heardin heitelleen häntä kahdella pullolla, joista toinen osui mieheen, aiheuttaen haavan hänen sormeensa. Heardin edustajat olivat jyrkästi eri mieltä Deppin väitteistä.

– Syytökset ovat absurdeja ja täyttä valhetta. Tämä valokuva ei todista mitään muuta kuin, että Johnny Depp heittää epätoivoisesti mitä tahansa uskomattomia syytöksiä siirtääkseen huomion pois hänen fyysisestä ja psykologisesta hyväksikäytöstä Amber Heardia kohtaan, Heardin edustajat vastasivat.

Depp haastaa Heardin oikeuteen 50 miljoonan dollarin edestä kunnianloukkauksesta. Hän väittää Heardin alkuperäisten hyväksikäyttösyytösten vieneen häneltä työmahdollisuuksia ja tätä myötä rahaa.

Lähde: Fox News

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja