Mainos

Johnny Depp syyttää ex-vaimo Amber Heardia pahoinpitelystä: "Minä olin uhri"

Johnny Deppin mukaan Amber Heard on esittänyt perättömiä syytöksiä, maalannut itselleen mustelmia ja pahoinpidelleen Deppiä useita kertoja.

Näyttelijä Johnny Depp syyttää entistä puolisoaan Amber Heardia pahoinpitelystä. Entinen pari on parhaillaan keskellä oikeudenkäyntiä, jossa käsitellään Deppin nostamaa syytettä kunnianloukkauksesta. Depp vaatii entiseltä puolisoltaan 50 miljoonan dollarin korvauksia.

Depp on antanut oikeudelle ensimmäisen lausuntonsa Heardia vastaan. Lausunnossa Depp kiistää Heardin väitteet pahoinpitelystä ja väittää Heardin valehdelleen.

– Olen kiistänyt Heardin väitteet siitä asti, kun hän esitti ne ensi kertaa toukokuussa 2016. Kun hän asteli oikeuteen hankkiakseen väliaikaisen lähestymiskiellon, hänellä oli maalattuja mustelmia, joita hänellä ei silminnäkijöiden ja valvontakameroiden kuvien mukaan ollut edeltävällä viikolla, Depp sanoo lausunnossaan.

Depp väittää olleensa itse perheväkivallan uhri.

– Hän oli tekijä ja minä olin uhri. Lääkkeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena Heard käyttäytyi lukuisia kertoja väkivaltaisesti minua kohtaan, usein kolmannen henkilön ollessa paikalla. Joissain tapauksissa se aiheutti minulle vakavia ruumiinvammoja.

Depp väittää Heardin lyöneen ja potkineen häntä, sekä heittäneen häntä esineillä. Eräässä tapauksessa Depp kuvailee Heardin heittäneen häntä suurella lasisella vodkapullolla, joka särkyessään vahingoitti hänen sormeaan vakavasti.

Heardin asianajaja Eric George on kiistänyt väitteet. Hänen mukaansa todisteet osoittavat, että Depp pahoinpiteli Heardia toistuvasti. George sanoo, että Depp yrittää epätoivoisesti elvyttää uraansa katteettomilla käräjillä sellaisten ihmisen kanssa, jotka aiemmin olivat hänelle läheisiä.

Depp ja Heard menivät naimisiin vuonna 2015. Jo seuraavana vuonna Heard haki avioeroa, hankki Deppille lähestymiskiellon ja syytti tätä pahoinpitelystä. Avioero astui voimaan elokuussa 2016.

Joulukuussa 2018 Heard kirjoitti Washington Post -lehden pääkirjoituksessa kokemastaan perheväkivallasta.  Hän ei maininnut kirjoituksessaan Deppin nimeä, mutta asetti tekstinsä tapahtumat samalle ajankohdalle kuin pariskunnan eron. Depp haastoi Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Lähteet:BBC, People

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja