John Travolta Forrest Gumpina? Nämä klassikkoroolit olivat mennä täysin eri näyttelijöille

Moni takavuosien kulttileffa voisi olla hyvin erinäköinen, mikäli näyttelijät eivät kieltäytyisi rooleista. 

1. John Travolta – Forrest Gump

Tom Hanks palkittiin Oscarilla roolisuorituksestaan elokuvassa Forrest Gump. Alkujaan roolia suunniteltiin kuitenkin Grease-tähti John Travoltalle

Travolta on myöntänyt katuvansa sitä, että hän kieltäyty roolista. Hän kuitenkin tähditti samana vuonna muuan Pulp Fiction -elokuvaa ja kilpaili Hanksia vastaan parhaan miesnäyttelijän Oscarista. 

2. Gwyneth Paltrow – Titanic

Titanic on viitoittanut Kate Winsletin uraa aivan alkumetreistä lähtien, mutta alun perin Leonardo Di Caprion käsivarsille kaavailtiin Gwyneth Paltrow'ta.

– Olin erittäin lähellä roolin saamista, sillä olin toinen kahdesta viimeisestä vaihtoehdosta. 

3. Jack Nicholson – Kummisetä

Kummisetä ei oli Kummisetä ilman Al Pacinoa. Roolia suunniteltiin alkujaan Jack Nicholsonille. Nicholson kieltäytyi roolista, koska hän ei itse uskonut olevansa oikea valinta. 

4. Molly Ringwald – Pretty Woman

Molly Ringwald voisi olla yksi Hollywoodin suurimmista tähdistä, jos hän olisi vastannut myöntävästi $3,000-työnimellä kulkeneelle käsikirjoitukselle.

Elokuvan nimeksi muotoutui Pretty Woman ja sitä tähditti lopulta Julia Roberts

– En varsinaisesti muista sitä, että olen kieltäytynyt roolista. Käsikirjoitus oli ihan okei, mutta täytyy sanoa, että se oli Julia Robertsin rooli. Kaikki näyttelijät toivovat sellaista roolia, jossa pääsee loistamaan tuolla tavalla. 

5. Al Pacino – Tähtien sota

Al Pacinolle tarjottiin Han Solon roolia, mutta hän ei saanut juonen päästä kiinni. Lopulta leffaa tähditti Harrison Ford

Lue myös:

    Uusimmat