Salkkareiden Paulana tunnettu Johanna Nurmimaa muistelee saamaansa hämmentävää palautetta – tuntematon mies lähestyi ja esitti jäätävän kysymyksen

3:44

Kesällä nähtävässä Pihlajasadussa on mukana myös suosikkihahmo Paula Sievinen, joka on Salkkareissa viime aikoina esiintynyt pääasiassa kummituksena.

Salatut elämät -sarjassa kuollut Paula Sievinen on mukana uudella Pihlajasatu-kaudella. Paulaa sarjassa esittää Johanna Nurmimaa, joka on kokenut paluun Pihlajakadun lavasteisiin varsin helppona.

– On jotenkin mystistä, että sitä solahti heti siihen vanhaan energiaan, vaikka ihmisillä on tullut vuosia. Kyllä siinä on ollut jotain nostalgista, Nurmimaa kommentoi MTV Uutisten haastattelussa.

Yllättävintä Nurmimaalle vanhojen tuttujen näyttelijöiden kanssa työskentelyyn palaamisessa on ollut se, että yllätyksiä ei ole juuri ollut.

– Tavallaan me jatkettiin ihan kuin olisimme jatkaneet siitä, mikä meidän viimeinen kohtaus oli ollut, Nurmimaa kertoo.

Suosikkihahmoa esittänyt Nurmimaa poistui Salkkareista viisi vuotta sitten. Hän on sen jälkeen opiskellut lukuisia aloja, kuten voimavaravalmentajaksi, saattohoidon tukihenkilöksi, kokemusasiantuntijaksi ja työnohjaajaksi. Hän tekee paljon hoitavaa teatteria, johon kuuluu muun muassa laulujen ja runojen esittäminen.

Paula-hahmon kuolemasta huolimatta Nurmimaata on nähty aina välillä Salatuissa elämissä mukana kummittelemassa Aaron näkemissä näyissä. Paula kävi melko hurja matkan läpi ollessaan sarjassa mukana. Nurmimaa sai hahmostaan välillä aika kovaakin palautetta.

– Ei ole kuin muutama vuosi, kun yksi mies tuli minulle sanomaan, että kaikki nämä vuodet olen miettinyt, että miten olet voinut ottaa niin saatanan tyhmän miehen kuin Lasse Sievinen, Nurmimaa muistaa nauraen.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja