Johanna Harlin kertoo synnytyksestään – esikoistytär tuli vauhdilla maailmaan

8:15
Renny ja Johanna Harlinin esikoinen esiintyi ensimmäistä kertaa televisiossa – katso koko perheen hellyttävä haastattelu videolta!

Johanna ja Renny Harlin saivat esikoisensa heinäkuussa. 

Elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen puolisonsa Johanna Harlin elävät nyt aivan uutta arkea 19. heinäkuuta syntyneen tyttärensä kanssa. Pariskunnan esikoinen syntyi Miamissa, jossa perhe asustaa tällä hetkellä vakituisesti. Johanna Harlin kertoo MTV Uutisille yllättyneensä siitä, miten hienosti itse synnytys sujui. 

– Tottakai sitä vähän jännitti etukäteen, että miten se tulee menemään ja koitin valmistautua parhaani mukaan. Iloksemme voimme todeta, että se meni yllättävän hyvin ja helposti, Johanna Harlin kertoo. 

– Itse kuvittelin kaikista elokuvista ja tv-ohjelmista, mitä olen nähnyt, että siinä taistellaan hirveän pitkään, kirosanat saattaa lennellä ja siinä työnnetään tuntikausia. Supistukset olivat tietysti kovat ja kävit urheasti ne läpi, mutta sitten se vauva tuli paljon nopeammin kuin mitä lääkäri edes odotti, Renny Harlin muistelee. 

Aktiivinen ponnistusvaihe kesti Harlinien mukaan vain viisi minuuttia. Johanna Harlin iloitsee hyvin sujuneesta synnytyksestä ja kertoo tiedostavansa varsin hyvin, ettei kokemus ole kaikille todellakaan yhtä helppo. Hän itse asennoitui synnytykseen kertomansa mukaan kuin urheilusuoritukseen. 

– Henkisesti ja fyysisesti valmistauduttiin. Että nyt suoritetaan ja sitten saa aivan mielettömän palkinnon, ja se palkintohan oli aivan ihastuttava, Johanna Harlin iloitsee tyytyväisenä tuhiseva tytär sylissään. 

Lapsen nimikin on jo päätetty, ja pariskunta aikoo julkistaa sen pian. Ristiäiset ovat aivan kulman takana. 

– Kukaan ei tosiaan tiedä mikä hänen nimekseen tulee. Eivät isovanhemmat eikä Luukaskaan (Renny Harlinin esikoinen). Ainoastaan passivirkailija tietää, Johanna Harlin naurahtaa. 

– Todella suloinen, kansainvälinen nimi, tulee toimimaan kaikilla kielillä, joka oli meille tärkeää. 

Yllä olevalla videolla Renny ja Johanna Harlin kertovat uudesta arjestaan pienen vauvan vanhempina ja paljastavat, millainen työnjako heillä kotona vallitsee. 

The Harlins -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa 24.8. Ensimmäinen kausi on jo nähtävillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja