Johan pomppasi! Tuore mielipidemittauksen selkeä sanoma: Puolet amerikkalaisista haluaa presidentti Trumpin pois virasta

Yhdysvaltain senaatin ja edustajainhuoneen mukaan presidentti Donald Trumpin Ukraina-puhelun ilmianto johtaa jatkotutkimuksiin – Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mari Karppinen kertoo tuoreimmat tunnelmat rapakon takaa 2:21
Yhdysvaltain senaatin ja edustajainhuoneen mukaan presidentti Donald Trumpin Ukraina-puhelun ilmianto johtaa jatkotutkimuksiin.

Noin puolet (49 %) amerikkalaisista uskoo Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin syyllistyneen virkarikokseen ja ovat sitä mieltä, että hänet pitäisi poistaa virasta.

Tämä selviää NBC:n ja Wall Street Journalin tekemästä mielipidemittauksesta. Kolmessa viikossa määrä on kasvanut kuudella prosenttiyksiköllä. Viraltapanoa vastusti 46 prosenttia vastaajista.

Analyytikot arvioivat tällä hetkellä, että vaikka parlamentti päätyisi siihen, että Trump on syyllistynyt virkarikokseen, republikaanien hallitsema senaatti vapauttaisi hänet syytteestä.

Trump vaati tänään Twitterissä, että häntä koskevaan virkarikostutkintaan johtaneen valituksen tehnyt ihminen astuu esiin ja paljastaa henkilöllisyytensä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat