Joel Pohjanpalon HSV tyrimässä huippusaumansa – kaivattu apukin olisi tarjolla

Joel Pohjanpalon edustaman Hamburger SV:n sauma kivuta Bundesliigan nousukarsintaan on vaarassa murentua, kun 2. Bundesliigan päätöskierros on puolivälissä. Sandhausen johtaa isäntäjoukkue HSV:tä 45 minuutin jälkeen 2-0. 

Sandhausen meni johtoon Rick Van Drongelenin omalla osumalla, ja Kevin Behrens tuplasi edun 21. minuutilla. Vierailla oli mahdollisuuksia kasvattaakin johtoaan HSV:n puolustuspään virheiden seurauksena.  

Joel Pohjanpalo oli HSV:n avauskokoonpanossa. Sandhausenin toista maalia edelsi suomalaishyökkääjän erhe, eikä Pohjanpalo päässyt maalipaikoille avausjaksolla.   

HSV lähti päätöskierrokselle pisteen päässä kolmantena majailevasta Heidenheimista. HSV nousisi karsijan paikalle, jos se saisi päätöskierrokselta pisteen Heidenheimia enemmän, sillä HSV:llä on parempi maalisuhde.

Hampurilaisjoukkue tarvitsee siis apua Heidenheimin kohtaavalta Bielefeldiltä, ja on saamassa sitä. Nousunsa jo varmistanut Bielefeld nimittäin johtaa Heidenheimia kotonaan tauolla 2-0. Jos Heidenheim häviää, HSV:lle riittäisi pistekin nousukarsintapaikkaan. 

Bundesliigasta karsintaan osallistuu Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja