Joel Pohjanpalolta mieletön temppu Turkin liigassa

Suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo viimeisteli hattutempun jalkapallon Turkin liigassa Rizesporin kaadettua sarjakärki Trabzonsporin lukemin 3-2.

Rizespor katkaisi samalla seitsemän ottelun voitottoman putken. Pohjanpalo tuli kentälle toisella jaksolla 55. minuutin kohdalla kotijoukkue Rizesporin ollessa maalin tappiolla. Neljä minuuttia myöhemmin Pohjanpalo tasoitti ottelun. Tästä viisi minuuttia ja vei joukkueen uudelleen johtoon. Trabzonspor nousi vielä rinnalle, mutta Pohjanpalon kolmas maali lisäajan lopulla toi voiton. Kaikki suomalaishyökkääjän osumat tulivat rangaistuspotkusta.

Pohjanpalo on tehnyt nyt 12 maalia ja hän nousi maalipörssissa viidenneksi ohi muun muassa Italian Mario Balotellin. Trabzonspor johtaa sarjaa tappiosta huolimatta 15 pisteen erolla Konyasporiin. Rizespor on sarjassa toiseksi viimeisenä. Sillä on eroa yhdeksän pistettä säilymiseen.