Joel Pohjanpalo venytti jälleen verkkoa – maalipörssin johto kasvaa

Venezian suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo viimeisteli myöhään perjantai-iltana kaksi maalia ja kasvatti maalipörssin johtoaan jalkapallon Italian Serie B:ssä.

Venezia voitti vierasottelussa Palermon lukemin 3–0 ja paransi asemiaan Italian toiseksi korkeimman sarjatason kärkikahinoissa.

Pohjanpalo teki ottelun ensimmäisen täysosumansa 18. minuutilla ja tuplasi johdon sekä illan maalisaldonsa 30. minuutilla. Toisen puoliajan lopussa hänen tilalle vaihdettu tanskalaishyökkääjä Christian Gytkjär viimeisteli loppulukemat yliajalla.

Pohjanpalo on tehnyt vähintään yhden maalin jo kolmessa Serie B:n ottelussa peräkkäin. Kahdeksassa viime ottelussa hän on tehnyt yhteensä huimat kymmenen maalia ja tällä kaudella kaikkiaan 18 täysosumaa, joilla suomalaishyökkääjä johtaa Serie B:n maalipörssiä neljän maalin erolla seuraaviin pelaajiin.

Toisen peräkkäisen voiton ottanut Venezia kiipesi sarjassa jo toiseksi. Kaksi parasta nousee suoraan pääsarja Serie A:han. Sijoilta 3–8 pääsee pudotuspeleihin, joiden kautta voi myös nousta.