Joel Pohjanpalo toivoo Huuhkajien vievän esityksellään pettymyksen pois: ”Kieltämättä harmittaa suunnattomasti”

Loukkaantuminen pitää Joel Pohjanpalon sivussa viimeisistä karsintaotteluista –"Harmittaa suunnattomasti" 3:33
Joel Pohjanpalo kertoo loukkaantumisestaan sekä odotuksistaan Huuhkajien EM-kisapaikan tavoittelussa.

Loukkaantumisen takia ratkaisevat EM-karsintaottelut väliin jättävä hyökkääjä Joel Pohjanpalo toivoo olevansa pelikunnossa viimeistään, kun Saksan Bundesliigan talvitauko päättyy tammikuun lopussa.

Pohjanpalo nyrjäytti nilkkansa maajoukkueen harjoituksissa maanantaina, kun jalan sisäpuolen nivelsiteet repesivät osittain. Teippaamalla miestä ei olisi enää saatu pelikuntoon, joten hän joutui jäämään sivuun kivuliaassa paikassa.

Huuhkajilla on perjantaina mahdollisuus varmistaa historiallinen EM-kisapaikka kotiottelussa Liechtensteinia vastaan. Tuon illan Pohjanpalokin olisi halunnut kokea nurmen puolella.

– Kyllä kieltämättä harmittaa erittäin suunnattomasti. Tätä on tässä venattu kuukauden päivät edellisistä peleistä, ja nyt olisi päässyt pelaamaan aika kivaan paikkaan kivoista asioista, Pohjanpalo kertoo MTV Urheilulle.

– Harmittaa totta kai paljon, mutta kyllä minulla on iso luotto meidän pelaajiin, että äijät hoitavat sen eikä sitten perjantai-iltana harmita enää niin paljon, hän jatkaa.

”Tulostaululle sellaiset lukemat, että se on sillä siisti”

Pohjanpalo on täysin vakuuttunut siitä, ettei Huuhkajat anna jännitykselle sijaa, vaan hoitaa homman varmuudella maaliin.

– Odotan, että kirjaimellisesti juoksemme Liechtensteinin yli. Tässä on niin paljon motivoituneita äijiä, ja meillä on iso luotto omaan tekemiseen.

– Kaikilla tulee alusta asti hyvin selväksi, että mistä me pelaamme ja mitä olemme valmiita tekemään sen eteen. Ja myös tulostaululle tulee laittaa sellaiset lukemat, että se on matsin jälkeen sillä siisti, ja päästään nauttimaan siitä ensi kesän kisapaikasta, Pohjanpalo intoilee.

Pohjanpalo jää maaottelutauolla kuntouttamaan jalkaansa Suomeen. Bayer Leverkusenin hyökkääjä toivoo olevansa jo pian takaisin tositoimissa.

– Toivottavasti vielä tämän kalenterivuoden aikana pääsisin takaisin pelaamaan. Viimeistään sitten heti talvitauon jälkeen. Katsotaan, miten tuo menee.

Lue myös:

    Uusimmat