Joel Pohjanpalo pamahti huippuseuran kohdelistalle – "Olemme valmiita"

Italialaisseura Udinese on kiinnostunut suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalosta, myöntää Serie A -joukkueen tekninen johtaja Federico Balzaretti.

Udinese pelasi maanantaina 1–1-tasapelin Salernitanaa vastaan. Ottelun alla Balzarettilta udeltiin, miten se suunnittelee korvaavansa kokoonpanosta puuttuneen tähtihyökkääjänsä Beton. Udinesen portugalilaispelaaja on nimittäin matkalla Valioliiga-seura Evertoniin yli 30 miljoonan euron kaupassa.

Pohjanpalo on italialaismedian mukaan yksi kohdelistan kärkinimistä Udinesen uudeksi keskushyökkääjäksi. Sarjatasoa alempana pelaavan Venezian suomalaistykki olisi saatavilla vain kolmen miljoonan euron hintaan.

Ensi kuussa 29 vuotta täyttävä Huuhkajat-tähti on tehnyt tällä kaudella Venezialle jo kaksi maalia kolmessa ottelussa sekä Serie B että Coppa Italia mukaan lukien.

Voisiko Beton korvaaja olla Pohjanpalo?

– Olen käynyt Penzolla (Venezian kotistadion). Varmistamme, että olemme valmiita, Balzaretti vastasi toimittajan kysymykseen calciomercato-sivuston mukaan.

– Ei ole helppoa täyttää Beton jättämää aukkoa, mutta teemme töitä sen eteen. Hän (Pohjanpalo) ei ole ainoa nimi. Meillä on muitakin vaihtoehtoja pöydällä ja yhdessä arvioimme parasta profiilia Beton tilalle.

Udinesen lisäksi Pohjanpaloa on yhdistetty Serie A:ssa kuluneen kesän aikana Genoaan, Salernitanaan ja Frosinoneen. Italiassa kesän siirtoikkuna sulkeutuu 1. syyskuuta eli tulevana perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat