Joel Pohjanpalon sopimuksessa kihelmöivä seikka – paljastaa MTV Urheilulle yksityiskohdan, joka voi johtaa huippusiirtoon

Tulosruutu: Huuhkajien EM-karsintataival jatkuu tällä viikolla

Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalo on tykittänyt itsensä kiihkeän siirtospekulaation keskelle. Venezia FC:n maalikone kertoo olevansa avoin vaihtamaan kesällä maisemaa, vahvistaen samalla mielenkiintoisen yksityiskohdan sopimuksestaan italialaisseuran kanssa.

Pohjanpalo, 28, maalasi Serie B:ssä 19 kertaa päättyneellä kaudella, minkä lisäksi vyölle kertyi seitsemän maalisyöttöä.

Venezia ei kuitenkaan onnistunut varmistamaan paluuta pääsarjatasolle, vaan jatkaa ensi kaudella Serie B:ssä. Nousutavoitteiden kaaduttua Pohjanpalon sopimukseen kirjattu ulosostopykälä on astunut voimaan mahdollisen kesäsiirron helpottamiseksi.

– Kyllä, sopimuksessani on ulosostopykälä, Pohjanpalo vahvistaa Helsingissä MTV Urheilulle.

– Kun tein sopimuksen sovimme, että jos nousua ei valitettavasti tapahdu, astuu pykälä voimaan. Se on tällä hetkellä voimassa ja lisää ehkä kiinnostusta muissa seuroissa.

Pohjanpalo on nauttinut ensimmäisestä kaudestaan Veneziassa, jossa kontrahti on voimassa vuoteen 2025. Siirtoa muualle hän ei kuitenkaan aio sulkea pois.

– Totta kai (olen avoin kaikelle). Välillä voi tulla tarjouksia, joista ei vain voi kieltäytyä, Pohjanpalo myöntää.

– Omaankin korvaan on kantautunut kiinnostusta ja tiedän tasan tarkkaan, mitä siellä taustalla tapahtuu.

Sopimukseen liitetty ulosostoklausuuli on tiettävästi noin kolmen miljoonan euron suuruinen.

Pohjanpaloa on yhdistetty italialaismediassa muun muassa Genoaan, sekä muutamaan muuhun nimeltä mainitsemattomaan Serie A -seuraan. Tämän lisäksi saksalaislehti Sport on ehdottanut Werder Bremeniä hänen mahdolliseksi osoitteekseen, jos Bundesliiga-seura myy nykyiset avainhyökkääjänsä.

Venezian urheilutoimenjohtaja Filippo Antonelli vahvisti puolestaan aiemmin tässä kuussa, että kiinnostusta herättäneen Pohjanpalon tilanne otetaan suurennuslasin alle lähiviikkoina.

– Kaikki on vielä ihan auki, Pohjanpalo lisää.

– Minulla on totta kai pitkä sopimus Veneziassa, jossa olen erittäin onnellinen, mutta jalkapallossa asiat voivat muuttua todella nopeasti. Nyt keskitymme kuitenkin näihin maajoukkuepeleihin, minkä jälkeen pääsemme lomalle. Katsotaan, mitä kesä tuo tullessaan.

Pohjanpalon tähdittämä Huuhkajat kohtaa perjantaina Slovenian EM-karsintojen ensimmäisessä kotiottelussa, jonka jälkeen se isännöi San Marinoa ensi viikon manantaina.

Lue myös:

    Uusimmat