Joe Bidenin lapsenlapsien tyyli ihastutti virkaanastujaisissa – Twitterissä tehtiin välittömästi hauska havainto

2:53
Presidentti Biden puhui kansanjuhlassa: "En ole koskaan ollut näin optimistinen Amerikasta"

Presidentti Joe Bidenin poikien tyttäret ihastuttivat upealla tyylillään isoisänsä virkaanastujaisissa.

Keskiviikko oli suuri päivä Joe Bidenille, josta tuli virkaanastujaisten myötä Yhdysvaltain 46. presidentti. Paikalla olivat tärkeänä hetkenä vaimon Jill Bidenin lisäksi myös lapset Hunter ja Ashley sekä lastenlapset.

Muun muassa Teenvogue-lehti hehkuttaa Bidenin lastenlapsien Naomin, Finneganin, Maisyn ja Natalien varastaneen show'n upeassa pukuloistossaan.

Lapsenlapsista vanhin, 27-vuotias Naomi, oli pukeutunut valkoiseen ja hänen 22-vuotias sisarensa Finnegan kamelinväriseen asuun. 20-vuotias pikkusisko Maisy luotti mustaan, mutta kolmikon 16-vuotias serkku Natalie puolestaan ihastutti vaaleanpunaisessa asussaan.

 

Etenkin Naomin, Finneganin ja Natalien asut kiinnittivät nopeasti katsojien huomion, kun kolmikko liikkui yhdessä. Sen lisäksi, että asuja kehuttiin todella tyylikkäiksi ja myös maskit olivat sävy sävyyn takkien kanssa, huomattiin Twitterissä nopeasti hauska yksityiskohta.

 

– Bidenin lapsenlapset saapuivat paikalle kuin triojäätelöksi pukeutuneina.

– Bidenin lapsenlapset ovat kuin tyylikäs triojäätelö ja rakastan heitä.

Asiasta uutisoiva norjalaislehti Se og hør kysyi myös muotiasiantuntija Malin Gadenin mielipidettä Twitterissä ihastuttaneiden lapsenlasten tyylistä.

– Huomasin Bidenin lastenlasten asut heti, kun he ilmestyivät televisioon. Sävy sävyyn eivät olleet ainoastaan takit, housut ja topit, vaan myös maskit, Gaden kehui.

– Se oli suuri päivä, kun koko maailma katsoi heitä. Olisin tahtonut olla kärpäsenä katossa, kun he suunnittelivat tätä!

Naomi, Finnegan ja Maisy ovat Bidenin ensimmäisestä liitosta syntyneen Hunter-pojan tyttäriä. Natalien isä puolestaan oli Bidenin poika Beau, joka menehtyi aivokasvaimeen vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja