Jody toivoi netissä synttäriviestejä 12-vuotiaalleen – sitten kuvaan astui Star Wars -legenda: "Pojan mielestä tämä kaikki on hyvin jännää"

Teinit opettavat autistista pikkupoikaa skeittaamaan 0:49
Kristen vei autistisen 5-vuotiaan poikansa syntymäpäivien kunniaksi skeittipuistoon. Siellä teini-ikäiset ottivat lapsen mukaan harrastukseensa tavalla, joka teki Kristeniin syvän vaikutuksen.

Jody pyysi nettikansalta terveisiä 12 vuotta täyttävälle pojalleen. Nainen odotti saavansa muutaman kymmenen vastausta, mutta sai lopulta satoja tuhansia – kiitos Tähtien sota -elokuvien näyttelijä Mark Hamillin!

Jody Smith pyysi Twitter-kansalta palvelusta lapsensa syntymäpäivänä. Koronaviruksen vuoksi Jodyn perhe oli jumissa kotona Brandon-pojan 12-vuotispäivänä.

– En voi antaa hänelle juhlia, jotka hän ansaitsee, mutta Brandon rakastaa maantietoa, Jody kertoi julkaisemansa kuvan ohessa.

– Hänestä olisi ihanaa, jos jakaisit tai vastaisit tähän (tviittiin ja kertoisit), missä olet, jotta hän voi merkitä sijaintisi karttaansa.

Viestejä tuli tulvimalla

Pian viestejä alkoi tulvia maailman eri kolkista. Jodyn julkaisu sai kymmeniä tuhansia jakoja, ja kommenttejakin satoi yli satatuhatta. Viestejä tipahteli esimerkiksi Australiasta, Yhdysvalloista, Kanadasta, Walesista ja Norjasta.

Jody kertoi Good Morning Americalle, että varsinaisesti karttapyyntö nousi hitiksi, kun Tähtien sota -elokuvien Luke Skywalkerin roolista tuttu näyttelijä Mark Hamill lähetti terveisensä Brandonille. Pian kansa seurasi perässä. Lopulta viestejä pojalle saapui jopa Etelänapamantereelta.

Näyttelijä Mark Hamillin terveiset. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Edinburghissa sijaitsevan linnan kuvernööri lähetti terveiset Skotlannista. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Urheilujoukkue San Francisco Giantsin pelaaja lähetti terveisensä. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

"Ajattelin, että saisimme 50 tai 100 vastausta..."

Jody kiitteli myöhemmin kaikkia osallistujia Twitterissä. Teksasissa asuva Jody kuvaili haastattelussa, että halusi tehdä jotakin erityistä Brandonin viimeisenä syntymäpäivänä ennen varsinaista teini-ikää.

– Ajattelin, että saisimme 50 tai 100 vastausta. Selvästi tämä räjähti vähän enemmän käsiin, Jody kertoi haastattelussa.

– Pojan mielestä tämä kaikki on hyvin jännää. Se, että ihmiset ovat käyttäneet aikaa lähettääkseen kuvia ja videoita, on ollut todella ihanaa.

Brandonin karttamerkintöjä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat