Jim Carrey sai kollegansa raivostumaan

Näyttelijä Jim Carrey vitsaili Transformers-elokuvasta tutun Shia LaBeoufin kustannuksella ja sai kuulla kunniansa nuorukaisen Twitter-tilin kautta.

Laittomat-elokuvastakin tuttu LaBeouf on viime aikoina joutunut erilaisten haasteiden eteen. Mies on jäänyt kiinni muun muassa erään elokuvan plagioinnista ja pian tämän tapahtuman jälkeen vannoi pysyvänsä poissa julkisuudesta. Kyseinen lupaus kuitenkin kariutui, kun hauskuuttajana tunnettu Carrey muisti LaBeoufia Golden Globe -palkintogaalassa.

– Kuoleminen on helppoa, komedia vaikeaa. Uskon Shia LaBeoufin sanoneen niin, Carrey vitsaili Golden Globe –palkintogaalassa.

Ace Ventura –elokuvasta tuttu Carrey sai kuulla kunniansa nuorukaisen Twitter-tilin kautta. LaBeouf muun muassa arvosteli koomikon lapsen kasvatusta.

– Ainakaan minä en tule pidätetyksi LA:n moottoritiellä. Tai hylkää aviottomia lapsiani, LaBeouf twiittasi ja linkitti sivullaan Carreyn tyttären musiikkivideon YouTubesta.

Pian mies kuitenkin tuli toisiin ajatuksiin ja pyysi anteeksi. Transformes-tähti on myös poistanut kyseisen twiitin sivultaan.

– Jim Carrey kertoo olevansa suuressa osassa tyttärensä elämässä ja kunnioitan sitä. Pyydän anteeksi molemmilta vanhemmilta, mies twiittasi.

Myös pahoitteluviestin LaBeouf on sivustoltaan ennättänyt jo poistaa. 27-vuotias näyttelijä kirjoitti myös Twitter-tililleen, että hän ei ole enää kuuluisa. Lisäksi LaBeouf teki muutoksia seuraamiensa henkilöiden kohdalla, sillä tällä hetkellä LaBeouf seuraa ainoastaan Carreyn tytärtä Janea.

Täältä pääset LaBeoufin Twitter-tilille.

Lue myös:

(MTV VIIHDE)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja