Jessica Simpsonin uusi kuva hämmästytti fanit – pian kommenttikenttä täyttyi huolestuneista kommenteista: "Mitä on tapahtunut?"

Jessica Simpson esittelee uudessa kuvassa vaatteitaan, mutta someseuraajien huomio keskittyy täysin muuhun.

Laulaja Jessica Simpson julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee vaatteitaan. Simpson kirjoittaa kuvan yhteyteen, että hän kokeili tällä kertaa uutta, ja yhdisti suosikkihuivinsa pojaltaan lainaamaansa hattuun. Hän kyseli someseuraajiltaan, olisiko tämä uusi trendi.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Simpsonin Instagramiin ei juurikaan tullut kommentteja laulajan vaatetukseen liittyen, vaan someseuraajien huomio keskittyi enemmän muuhun. Kommenttikenttä täytyikin pian ala-arvoisista kommenteista, joissa ruoditaan laulajan ulkonäköä.

– OMG, onko se Jessica Simpson? Mitä on tapahtunut?

– Toivottavasti hän on ok.

– Niin laiha, et näytä hyvältä.

– Luulin häntä Madonnaksi, muutama someseuraaja kirjoitti.

Eräs someseuraaja kyseenalaistaa arvostelevat kommentit.

– Oikeasti, en ymmärrä ihmisiä, jotka tulevat kommentoimaan hänen painoaan. Näytät upealta.

Simpson julkaisi viime vuoden lopulla pysäyttävän kuvan neljän vuoden takaa. Tähti itse kirjoitti kuvan olevan "tunnistamaton versio" hänestä itsestään.

Syy muuttuneeseen ulkomuotoon liittyy päätökseen jättää alkoholi.

– Tässä nimenomaisessa hetkessä tiesin, että sallisin itseni ottaa oman valoni takaisin, voittaa sisäisen taisteluni itsekunnioituksesta ja uskaltautua tähän maailmaan pistävän selkeästi, Simpson kirjoitti julkaisuunsa.

Simpson hämmästeli, että tuosta mullistavasta hetkestä on jo neljä vuotta. Naisen mielestä alkoholismin ympärillä on myös paljon häpeää, minkä vuoksi hänen suurin koettelemuksensa oli hyväksyä epäonnistuminen, kipu ja itsetuhoisuus.

– Juominen ei ollut ongelma, minä olin. En rakastanut itseäni. En kunnioittanut omaa voimaani. Tänään kunnioitan. Olen tehnyt sovun pelkojeni kanssa ja hyväksynyt ne osat elämästäni, jotka ovat vain surullisia, Simpson kirjoittaa ja toteaa pitkän tekstin lopuksi: "Olen vapaa".

Lue myös:

    Uusimmat